Nasıl davranalım vallahi bir çözüm

Ne biçim iş ortamlarınız var yav? Kendimi bildim bileli milyon farklı yerde çalıştım hiç onun bunun arkasından konuşup, iki yüzlü davranıp sevilen bir insan görmedim. Sıradan iş ortamı geyiklerini sevmek, sevilmek olarak algılıyor olabilir misiniz?
Bazılarında şeytan tüyü oluyor denk gelmemissiniz demekki her türlu fitneligi yapar ama tatlı dilli olur bazilari yılanı deliğinden bile çıkarır 🤷🏻‍♀️😊

iş dışında konuşmam, kimseye de kendimi sevdirmek için uğraşmam. ben zaten insan sevmiyorum az kişi olsun az kişiyi seveyim. benim 3 dostum var onun dışında herkesle merhaba merhaba. fazlası cidden gereksiz ve niye kendimi sevdirmek için uğraşayım ki?

Yav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım😊🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aynı ben 🤗Mimiklerimi kontrol edemem ne düşünüyorsam suratım anlatır her şeyi.Az muhabbet bol sınır koyun .Bende sevmiyorum bu tarz iki yüzlülüğü,olduğunuz gibi davranın , karakterinizi zorlayacak rollere girmeye gerek yok ....

Arkamdan dedikodu yapanlara şaka yaparmış gibi lafı sokuyorum. En son 55 yaşında ki bi amca arkamdan konuşmuş. Konuştuğuna da sakın söyleme demiş ama o sağolsun söyledi😅😂 dedikoduyu hiç sevmem ama modunda anlatır herşeyi arkadaş 😂😂 bende onu gördüğüm yerde ee … bey ne zaman emekli oluyorsunuz gençlerin önünü açın. Başka bir gün kendince bana laf sokmaya çalıştığın da Ee sizin emeklilik yaşınız gelmedi mi burda çok oturdunuz az da evinizde oturun diyorum. En kötü biz senle aynı jenerasyonda değiliz anlaşamıyoruz diyip lafı ağzına tıkıp gidiyorum. Benim de pis bi huyum var arkamdan konuşup saygısızlık yapana bende belli sınırlarda uğraşırım.

X