renk tavsiyeniz nedir lütfen boya almadan önerilerinizi bekliorum

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
önerilerinizi belkiorum acaba nasıl bi renk evimizi eşimle birlikte boyayacagızda güzelmi yada önerceginiz rekler nelerdir
aşagıdaki açık olan renk tonu lavanta esintisi

Eklentiler

• $lila3.webp
    $lila3.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 2.072
  • $MODA-RENKLER-5.webp
    $MODA-RENKLER-5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 2.766
bu renklerhoş ama mobılya faktörünüde unutmamaklazım uyumlu olmalı bu renklere mobılyalar

ben geçen yıl denız kabuğu rengıne boyatmıştım

badem ezmesıde güzel renk bu arada

bide kvdem mum ışığı rengıne boyattı onlarda guzel

lavanta esintisi de hoşmuş biz damla sakızına boyayacağız...

damla sakızıda marshallın renklerinden biliorum katalog elimde şuan oda güzel bi renk ama biz daha önce o renge boyadıgmızı için hersene farklı bi renk yapıoruz...evim çok az güneş aldıgı için bu renk aydınlatır diye düşündük
peki sizde boyaya sim atıldıgını ve duvarların parladıgını duymuşmuydunuz ?

bu renklerhoş ama mobılya faktörünüde unutmamaklazım uyumlu olmalı bu renklere mobılyalar

ben geçen yıl denız kabuğu rengıne boyatmıştım

badem ezmesıde güzel renk bu arada

bide kvdem mum ışığı rengıne boyattı onlarda guzel

mobilyalarım girili siyahlı uyarmıki bilmiyorum ki :) ama tek korkum oglum eliyle dokundugunda felan izi kalırmı acaba :(

evet lavanta esintisi hoşmuş gerçekten
benimde mobilyalarım seninkiler gibi grili siyahlı bende açık tonlarda düşünüyorum boyayı ama beyaz veya kremin tonları bana çok açık geliyoo. hangi renkler moda bilmiyorum ama senin eklediğin gibi uçuk tonlarda renkli bişey istiyorum bende
2 yıl önce kese kağıda boyatmıştık artık fenalık geldi bu renkten

ya krem kesekagıdı kum beji gibi renkler yıllardır herkeste var.eşim toprak tonlarını istemiyor üzerimize ölü topragı sacılmış gibi hissediyorum diyor.bu kavanta esintisi bu yılın modasıymış
bence çok hoş renk sizde buna boyayın tavsiye ederim.ferah aydınlık

Çok güzel bir renk,ayrıca rahatlatıcı bir etkisi var sanıyorum.
Ama acaba sadece tek bir duvarda mı kullansanız ?
Dikkatimi çekti,katalog resminde bile tek duvarda kullanılmış.(ve açık renk mobilyalarla)
Bir de evet grili siyahlı salona yakışır ama biraz kırlent veya mumla desteklemek gerekir herhalde.

bugün lavanta esintisi rengi boyamızı aldık mukemmel bi renkmiş açıp duvarın bi köşesine denedik inanın karanlıkta bile belli ediyo feahlıgını cok güzel bi renk çok çok çok acık bi lila rengi griye dönük bence bu senenin trendi.boyayınca evin resmini çekerim.

herz zaman acık renk ten yanayım ... ılk resımdekı bence cok guzel ayrıca acık renk boyadıktan sonra bellı yerlerı bır ton koyıusuna boyamaktan cok guzel oluyor

lavanta esintisine boyadık şiddetle tavsiye edrim bu rengi.muhteşem bi renk gündüz gri gibi duruyor ikindin lila gibi duruyor akşam ışıklar yanınca mavimsi duruyor.ayrıca evide büyük gösterdi hem aydınlık oldu hemde içim açıldı :21::21:

Back
X