E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
İki günm oldu saçlarımı boyatalı.Oryalle açtılar ve boya sürdüler.Şimdi tepesi daha açık olduğu için acaba diyorum evde iki kutu boya alsamda kendim tekrarmı boyasam.Saçım zarar görücek diye korkuyorum.Şimdiye kadar saçımın canlı halini görenlerde genelde orta yaş ve üzeri bayanlar oldular onlarda çok yadırgadılar.Kendi yaşıtım olanlar il dışında onlara da gösteremedim.Çok kararsızım :))
eğer illaki bu rengi kullanacaksan seviyorsan kızılı
biraz daha koyu ama belli olan tarzda bir kızıl kullanmanı ve
saçlarını kestirmeni tavsiye ederim
bu renk gözlerini ortaya çıkartmış gibi dursada esasen gözlerin zaten farkedilmeyecek gibi değil bu renkte açık olduğu için beğenmememin nedeni gözler ayrı bir insana saçlar ayrı birine ait gibi durmuş bakıldığında bir bütünlük olmuyor...siyah bundan daha çok yakışmış ama siyahı kullanmakda zordur...yüz şeklin çok güzel olduğu için ensende ve çok tarz bir şekil vermeni tavsiye edecem...
biraz daha bundan koyu tek renk kızılla
ensede tarz bir kesimle yüzün ve gözlerini çekici ve bebeksi her ikisinide yakalayacağın bir şekil verebilir, yüzüne bakıldığında bütününde bir uyum oluşturabilirsin canım..elmacık kemiklerin hoş çünkü
lütfen kızma aynısını kız kardeşim siyahta yapmıştı benim saçlarım doğuştan siyah olduğu için özenmişti onunda yüzüne baktığımda dağınık bir yüz görmüştüm uyumsuz yani bütünde güzellik ve uyum olmayınca kaşa göze elmacık kemiklerine burna ve dudakların güzelliğine ayrı ayrı bakmak gerektiğinden onunda 1 ay önce kendine uyan bir renge boyattım şimdi oda memnun yeni haliyle ne demek istediğimi anladı..lütfen ama moralin bozulmasın tatlım dediklerimden lütfen...
rica ederim tatlım çok farklı bir güzelliğin var diğer yorumumuda oku tatlım daha da açtım...güzel olmuş diye mesaj yazamam ki çok güzelsin çünkü bu güzelliğini kapatamayız
Canım beni şımartıyorsun ya :kedi: Çok tşk ederim :) Sende çok güzelsin.Fiziğin harika :)
ay teşekkür ederim hadiiii şımaralım a.s.
Ben bayıldımmmm.. Gözleirm kahve olduğu için bu renge boyayamıyorum. Yoksa hiç durmam boyarım. Bu tam olarak ne renk? Çok güzell
aslında fena olmamış ama seni daha olgun göstermiş.. daha genç göstericek şeyleri denemelisin
canım bence de siyah saçlı halin çok daha güzell..
bu seni biraz daha yaşından büyük göstermişşşş..
yaşını bilmiyorum ama ..kaydirigubbakcemile3
bir de sarı saçı veya röfleyi denedin mi hiç...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?