• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk nasıl durmuş? (yardım)

İki günm oldu saçlarımı boyatalı.Oryalle açtılar ve boya sürdüler.Şimdi tepesi daha açık olduğu için acaba diyorum evde iki kutu boya alsamda kendim tekrarmı boyasam.Saçım zarar görücek diye korkuyorum.Şimdiye kadar saçımın canlı halini görenlerde genelde orta yaş ve üzeri bayanlar oldular onlarda çok yadırgadılar.Kendi yaşıtım olanlar il dışında onlara da gösteremedim.Çok kararsızım :))

canım hergün yıka bu renk akar akacağı kadar aksın ortayaa ne çıkacak bakalım..şimdi daha yeni ve bir daha bir işlem yaparsan saçların ve derisine zarar verebilirsin canım...1 ay geçsin üzerinden

eğer illaki bu rengi kullanacaksan seviyorsan kızılı
biraz daha koyu ama belli olan tarzda bir kızıl kullanmanı ve
saçlarını kestirmeni tavsiye ederim
bu renk gözlerini ortaya çıkartmış gibi dursada esasen gözlerin zaten farkedilmeyecek gibi değil bu renkte açık olduğu için beğenmememin nedeni gözler ayrı bir insana saçlar ayrı birine ait gibi durmuş bakıldığında bir bütünlük olmuyor...siyah bundan daha çok yakışmış ama siyahı kullanmakda zordur...yüz şeklin çok güzel olduğu için ensende ve çok tarz bir şekil vermeni tavsiye edecem...
biraz daha bundan koyu tek renk kızılla
ensede tarz bir kesimle yüzün ve gözlerini çekici ve bebeksi her ikisinide yakalayacağın bir şekil verebilir, yüzüne bakıldığında bütününde bir uyum oluşturabilirsin canım..elmacık kemiklerin hoş çünkü
lütfen kızma aynısını kız kardeşim siyahta yapmıştı benim saçlarım doğuştan siyah olduğu için özenmişti onunda yüzüne baktığımda dağınık bir yüz görmüştüm uyumsuz yani bütünde güzellik ve uyum olmayınca kaşa göze elmacık kemiklerine burna ve dudakların güzelliğine ayrı ayrı bakmak gerektiğinden onunda 1 ay önce kendine uyan bir renge boyattım şimdi oda memnun yeni haliyle ne demek istediğimi anladı..lütfen ama moralin bozulmasın tatlım dediklerimden lütfen...

Canımcım çok tşk ederim :) Ya bende zaten bir genel olarak bir bütünlük olmadığını düşünüyorum.Eşim uzun saç hayranı.İki ay öncesine kadar belime gelen postişlerle geziyordum.Onlarda saçlarımı çok yıprattı.Ben genelde bekar iken saçlarımı küt kullanırdım ve seninde dediğin gibi benim yüzüme kısa saç özellikle küt çok güzel oluyor ama bu eşler işte herşeye karışıyor.Bende renk olarak çikolata kahve istiyor.Onun için siyahtan kahveye döneyim dedim kuaför bu renge dönüştürdü beni.Ben bu kadar açık bişey istemedim aslında.Makyajsız çok soluk oluyorum.

rica ederim şımar canımcım..
ya ben çikolata kahve diyecektim biliyormusun acayip seksi olursun..tamamdır eşin uzun seviyorsa uzun olsun...sende farketmişsin zaten anladığım kadarılya içine sinmemiş seninde..
bak canım bazı renkler yüze uymazsa biz kadınlar mimiklerimizi çok kullanırız her halimiz yüzümüze yansır bu renk varya yaptığın en ufak mimik hareketlerini bütün çıplaklığıyla ortaya serer ama çikolata kahve hem derinlik katacak sana hemde bebeksi olacaksın..ayrıca mimiklerini renk saklayacak...bak hep derim normal bir kahvedir aslında angelina jolie nin saçları ama onun sarı kızıl siyah haliyle filmlerini seyrettim..siyah sert
kızıl yaşlı
sarı cırtlak gösteriyor onun bile saçlarının rengi neden kahve bu aralar çikolta kahve çünkü hem seksapelini hem gözlerini ortaya çıkartıyor ...

Eşim beni tanıdığında saçlarım çikolata kahveydi.Düğünde siyaha boyadım.O zamanlar yeni evliyiz tabi sesini çıkartmadı ama şimdilerde artık çikolata kahve ol deyince siyahtan dönmekde zor dedim kuaföre gideyim de yaptırayım bari.Ayy eve bir geldim eşim dalga egçmeye başladı bu ne böyle deyince dumur oldum.Başka tepkilerde aynı olunca zaten kendimde beğenmedim içime sinmedi.Çok açık birde rengi tuturamadı sinir oldum ama bi 15- 20 gün bekleyecem evde iki kutu boyayla bu işi hallederim herhalde :)

cnmmm en son ekledigin resimde dedigin gibi diplerr açık uclar koyu...geneldekuaförler böle yapıyo benim saçımıda böle bşy yapmıştı hatta daha turuncuyduu..gittim istedigim renge alıp boyadımmm zaten akıyo hemen ...
mesela gölgeli saçımı bu ayy açık kahveye boyadımm inan şimdii 5 kez falan yıkamışımdır saçımı aktıı ve tam istedigim gibi olduuu..sende saçının uç rengine yakın boya al boyaa:)

Ben bayıldımmmm.. Gözleirm kahve olduğu için bu renge boyayamıyorum. Yoksa hiç durmam boyarım. Bu tam olarak ne renk? Çok güzell

aslında fena olmamış ama seni daha olgun göstermiş.. daha genç göstericek şeyleri denemelisin;)

Ben bayıldımmmm.. Gözleirm kahve olduğu için bu renge boyayamıyorum. Yoksa hiç durmam boyarım. Bu tam olarak ne renk? Çok güzell

İnan adını sormadım canım bilseydim söylerdim ama üst kısım soğan kabuğu gibi altta biraz daha koyu işte.Valla 15 gün bekleyip daha koyu yapacağım ama o 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum :uhm:

canım bence de siyah saçlı halin çok daha güzell..
bu seni biraz daha yaşından büyük göstermişşşş..
yaşını bilmiyorum ama ..kaydirigubbakcemile3
bir de sarı saçı veya röfleyi denedin mi hiç...fisfisfis

canım bence de siyah saçlı halin çok daha güzell..
bu seni biraz daha yaşından büyük göstermişşşş..
yaşını bilmiyorum ama ..kaydirigubbakcemile3
bir de sarı saçı veya röfleyi denedin mi hiç...fisfisfis

Yukarda yazmıştım canım yaşım 26 her gören 21,22 zannediyor bu renkle kendi yaşımı gösteriyorsam mutlu o:dance:lacam. İlk boyama röfle ile başlamıştım ve bana çok yakıştığını söylemişlerdi.Herkesden olumlu tepkiler almıştım ancak eşim sarı istemiyor.Çok karşı sarıya.Ben sarı severim ama o sevmiyor benneyaptımki koyu kahve düşünüyorum.Daha öncede kullandım o da iyiydi

Canim benimki biraz direk olucak ama beyenmedim yakismamis bence sari tonlari mec falan yapsan tenin beyaz gozlerinde renkli acik tonlar daha iyi olur bence

1 sene böyle bir renk kullanıp daha sonra röfle yaptırabilirmiyim acaba?Eşim istemiyor ama ben çok özledim sık röfle istiyorum.Siyahtan dönmek zor diyorlar ama böyle bir renkden dönmek nasıl olur acaba ?

Back