• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk nasıl durmuş? (yardım)

Canim Benim saclarimda siyah denedim rengi acilmadi bende sacim uzadikca kesiyorum ve siyah boyada kulanmiyorum ama bence bu renk acik siyah gibi degil kolay olur rofle

bnce çok hoş olmuş bnde siyahtan döndm ilk başlarda farklı gelioo ama snradann alışıoo herkess siyah beyas tenlilere çok yakışıoo sanadaa çok yakışmışş ama dönüşü zor yaa işşte kmseyi takma açık renk kullann siyah saçlı olmak kolay çnküü

bnce çok hoş olmuş bnde siyahtan döndm ilk başlarda farklı gelioo ama snradann alışıoo herkess siyah beyas tenlilere çok yakışıoo sanadaa çok yakışmışş ama dönüşü zor yaa işşte kmseyi takma açık renk kullann siyah saçlı olmak kolay çnküü

Tşk ederim canım :) Şimdilerde benimde eşiminde gözü iyice alıştı ve hoşumuza gitmeye başladı.Tek sorun saçda ki iki üç ton renk farkı o da boya biraz aksın evde bir iiki boymayla oturur diye düşünüyorum :)

senin de benim gibi üstleri açık altlar koyu kalmış bana yaşlı gösteriyor dediler sanırım röfle yaptıracağım
bende mavişim bakalım açık renk nasıl olacak

Valla ne bileyim kızlar siyahda çok sıkmıştı doğrusu.Bu renkle bir toplayınca bile çok farkı duruyor ama siyahla çok doğaldım.Dediğim gibi bu rengi çok koyu yapmayacağım ama tek renk haline getireceğim bir yıl kullanıp röfle yaptıracağım.O zaman yine fotomu koyarım.Bu arada bazen saçlarımın arasından kafamı karıştırıyorum elime küçük küçük yara kabukları geliyor sanırım oryalden dolayı saçım küçükde olsa yara olmuş onlarda kabuk bağlamış.Çok kötü yaa :çok üzgünüm:

Sen de benim gibisin.Renkli gözlü beyaz tenliyim diye siyaha boyadım saçlarımı çok da severek kullandım herkes de çok yakıştı dedi ama gün geldi sıkıldım şimdi dönemiyorum bu renkten kuaförler açmam bu saçı yanar yıpranır dediler ben de kendi haline dönmesini bekliyorum malesef :( Kızıl gitmiş sana ama daha koyu bi kızıl olsa daha güzel olur bence ve tekrar siyaha boyatma sakın derim ben

Sen de benim gibisin.Renkli gözlü beyaz tenliyim diye siyaha boyadım saçlarımı çok da severek kullandım herkes de çok yakıştı dedi ama gün geldi sıkıldım şimdi dönemiyorum bu renkten kuaförler açmam bu saçı yanar yıpranır dediler ben de kendi haline dönmesini bekliyorum malesef :( Kızıl gitmiş sana ama daha koyu bi kızıl olsa daha güzel olur bence ve tekrar siyaha boyatma sakın derim ben

Öyle yaa siyah sıktı.Bana da hepa açamayız dediler.4 ay bekledim.Kendi saçlarımda baya çıkmıştı.kuaför sonunda bu kadar açtı ama kendi saçlarım daha açık oldu.4 ay beklemekte doğru değildi herhalde -tatlicadiarzu-

Saçımın rengi yıkandıkça çok açıldı ve şuan çok kötü.Zaten iki,üç ton farklılık vardı şimdi hiç kullanılacak gibi değil.Bu rengi yakalamak istiyorum.Hangi markayı ve numarayı almalıyım.Evde kendim boyuyacağım.Tek renkle bu sonuca ulaşabilirmiyim acaba?
sa2wg.jpg

Back