- Konu Sahibi anaksunamoon
-
Kızlar aradım taradım ama bilgisayarda siyah saçımdan sadece bu fotoyu bulabildim.Biraz uzak bir çekim ama fikir verir belki.
Canım moyolu diye sildim ne olur ne olmaz ilkten düşünemedim koydum rica etsem sende silermisin.Güzel yorumun içinde tşk ederim :)
Esek kafam kaydirigubbakcemile
Akil edemedim canim, özür dilerim. Hemen sildim.
ya ama sımdı resımden resımede farkedebılıyor..
sıyah guzeldır renklı gozu daha da on plana cıkarır ama sahsen ben cabuk sıkılıyorum... :1no2:
bı ozellıgı yokmus gıbı gelıyor bı ıkı aydan sonra.. sen sıkılıyormusun bılemem... belkı bu yenı boyadıgın halınle fonlu guzel bı pozun olsa onu daha cok begenıcektık ama bu sıyah saclı resmınde saclarında fon var uzun ve pozunda cok hos bunlar ınsanı yanıltabılıyor o yuzden... a.s
bende begendimm gayet dogal ve hoş duryor..kaşlarının rengini falna iyi ayarlamışsın:)
canım bu renk seni 3-4 yaş büyük göstermiş
siyah daha güzel bence bu arada gözlerin harika nazar değmesin...
Ya aslında bende çok kararsız kaldım bir beğeniyor birde beğenemiyorum.Bunun nederi birazda kuaförümün beceriksizliği oldu çünki saçta iki,üç ton farkı var.Başka fotolarımda var onları da koyabilirim.Tenim beyaz olduğu için açık rengi kendime yakıştırıyorum ama sizin fikirlerinizde benim için önemli :)
Çok tşk ederim canımcım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?