Yatak Odası Dekorasyonu Renk Değiştiren avize hakkında?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.799
27
selam arkadaşlar..
geçenlerde evlenen bir akrabamız vardı.. yatak odasına renk değiştiren uzaktan kumandalı avize gibi birşey almış ..soramamıştım..
bilen var mı böyle birşeyi nerden bulabiliriz?gece lambası niyetine kullanılabiliyormus değişik renklerde.

canım onlara ledli avize deniliyor.Benim baba evime hep öyle aldık ama çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ledleri bozulabiliyo(tabi kalitesine göre bizimkiler bozulmadı)Şuan bende nişanlıyım ve düğünüm var yatak odam için bende öyle beğendim dediğin gibi gece lambası içinde kullanabiliyorsun...soracağın birşey varsa cevaplarım canım...:1hug:

canım nasıl oluor ben görmedim .. akrabamız bahsetmişti o zaman nişanlı olmaıgım ıcın sorup sorgulamamıştım simdi merak ediyorum.. yatak odası icin cok iyi olur diye dusundum.. biraz pahalıymıs sanırım öyle demişti ..
nerden bulabilirim biliyor musun canım ?
ilgin icin cok teşekkür ederim tatlım.

canım avizecilerin hepsinde var bütçene göre değişik modelleri var tavsiye ederim.ama yinede sen bi avizeciye git gör beğenirsen al derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…