• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk açıcı pudra

sloppy

Mother to be
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
62
0
286
İstanbul
arkadaşlar palette yoğunaçıcınon içinden 2 adet renk açıcı pudr çıtı.her ikiside mi kullnılacak.yardım.

evet canım yoğun 4-6 tonda iki tane oluyo ikisinide kullanırsan olumlu sonuç alabilirsin

Arkadaşlar 2 gün önce aldım palette röfle setini, fakat ben röfle amaçlı değil, sadece saçımın uçlarını sarıya boyamak için aldım, tek pudrayı kullandım saçım istediğim tonda açıldı saç rengim kumral, tek paket kullanınca bal rengi oldu çok memnunum =) Bu arada bişey sorucam bu açıcı pudralar ayrıca satılıyor mu? mesela aşk alevi diye bir renk var koleston serisinde, ben kırmızı elde etmek istiyorum, bu açıcı pudrayı bu bu renge ilave etsem kırmızıyı elde edermiyim??? daha doğrusu doğu olur mu böyle yapmak? çünkü tek başına kullandığımda kızıl oluyor ben kızıl değil kırmızı istiyorum uçları, gerçi şimdi sarı ama eğer düşünürsem diye danışmak istedim. =)

mavi renkte renk açıcı pudra olarak tariflediğiniz ürün oryal zaten arkadaşlar.....ben mi yanılıyorum?(röfle seti almadım hiç)?......açıcı pudra gibi lanse edildiğinde klasik oryal olduğu anlaşılmıyor kanısı uyandırdı da bende¿

Back