• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Rengi nasil

m3lt3m

hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.987
83
113
35
Kocaeli
Bu renk mutfak dolabi yaptircam l seklinde olcak ama model bu sekilde degil modele karar veremesik ben dolap kapagimi akrilik istiyorum sizce nasil kullanan varmi memnun musunuz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394746876164.webp
    $1394746876164.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 118
Çok güzelmiş canım çok beğendim ben hem şık hem farklı bir renk.Benim mutfak dolaplarımda akrilik siyah-beyaz resimdekine çok benziyor biraz parmak izi oluyor ama silince hiçbir şey kalmıyor ben çok beğeniyorum.

Cnm bittimi mutfağın , acaba mümkünse foto koayabilirmisin :( bizde yeni ev yaptırdık son aşama olarak mutfaktayız ve çok kararsız kaldım bunda aklım kaldı ama eşim çok koyu olacağınısöylüyor hemen çekip bu akşam foto eklersen belki eşimi ikna ederim cnm ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu renk mutfak dolabi yaptircam l seklinde olcak ama model bu sekilde degil modele karar veremesik ben dolap kapagimi akrilik istiyorum sizce nasil kullanan varmi memnun musunuz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bittimi mutfağın , acaba mümkünse foto koayabilirmisin :( bizde yeni ev yaptırdık son aşama olarak mutfaktayız ve çok kararsız kaldım bunda aklım kaldı ama eşim çok koyu olacağınısöylüyor hemen çekip bu akşam foto eklersen belki eşimi ikna ederim cnm ;)

canım ben sevgılımden ayrıldım anlıoycagın mutfak falan yok ortada ama mutfagın modelının bıraz degısıgı mobılyacı cok guzel olurrengı koyu dmeedı akrılık yaptırcaktık ama nasıp olmadı maglesef

Back
X