- 19 Şubat 2016
- 3
- 0
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hayatta dümdüz yapamadım kuaförün yaptığı gibi.( benim de uçlar ya içeri döner ya dışa kıvrılır.Kızlar bana bi yardım edermisiniz..?
Bugün yarın düzleştirici almayı düşünüyorum.Aklımda şuan remingtonun s9500 modeli var.Ama saçlarım ince telli orta boy ve yani dümdüz hiç olmuyor. Normal hafif bi dalgalı yapıya sahip oysaki
Düzleştiriyorum 2 dk sınra uçları ya içeri ya dışarı kalkıyor.Dümdüz göremedim şu yaşıma kadar
Sizce hangi modeli tercih etmeliyim..?
üff..Hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun peki..?Ben de hayatta dümdüz yapamadım kuaförün yaptığı gibi.( benim de uçlar ya içeri döner ya dışa kıvrılır.
Hatırlayamadım canım. Eve gidince yazayım.üff..Hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun peki..?
Braun satin hair 7üff..Hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun peki..?
Duzlestiricinin nesini beceremicez kiiBraun satin hair 7
Belki de ben beceremiyorum :/
Yaa ,inşallah istediğin gb çıkar.bana da haber ver.gerçi iyi olsa da alamam.braunu alalı birkaç sene oldu çünkü.Duzlestiricinin nesini beceremicez kii
Bence bizim makinelerde iş yok:) Ben bu hafta s9500 almayi dusunuyorum cok övülüyo kivircik saclari bile dumduz yapiyormus
Bi umut bakalim canim
Bende s9500 almayı düşünüyorum kararsız kaldım aldıysan memnun kaldınmı tavsiye edermisinDuzlestiricinin nesini beceremicez kii
Bence bizim makinelerde iş yok:) Ben bu hafta s9500 almayi dusunuyorum cok övülüyo kivircik saclari bile dumduz yapiyormus
Bi umut bakalim canim
Bende s9500 almayı düşünüyorum kararsız kaldım aldıysan memnun kaldınmı tavsiye edermisin
Kızlar az önce elime ulaştı ama iş yerime..Yani anca yarın deneyip yorumlayabilececeğimYaa ,inşallah istediğin gb çıkar.bana da haber ver.gerçi iyi olsa da alamam.braunu alalı birkaç sene oldu çünkü.
Bence aldıgın sitedeki satıcaya mesaj atıp sor biKızlar az önce elime ulaştı ama iş yerime..Yani anca yarın deneyip yorumlayabilececeğim
İnternetten aldım ve garanti kağıdında 2 sene yazıyor fakat sitede 5 diyordu.Bu sorun olur mu acaba şuan ona taktım
Müşteri hizmetlerini ara Remingtonun.Bilemedim ki ama özellkle bu düzleştirici için heryerde 5 yıl diyor.Mağazadan alacaktım önce satıcıda 5yıl dedi.Anlayamadım
Doğru diyorsun canım..Müşteri hizmetlerini ara Remingtonun.
valla mı???Doğru diyorsun canım..
Bu arada sabah üstün körü denedim düzleştiricimi.Kesinlikle yağlı his bırakmıyor fön çekilmiş havası verdi ve saçlarımı yumuşacık yaptı
Benim saçlar çok ince telli ve uçları şuan kırık o yüzden jilet gibi dümdüz yapmıyor fön bile..Düzleştirmesi gayt iyi arkadaşımın saçları daha sağlıklı ve onda bir tutam denedik dümdüz yaptı.Ve bir kere saçtan geçmek yetiyor ayrıca 180 derecede denedik.Yani ben gayet memnun kaldım s9500den
Sağol tatlım..Tavisye ederim kesinliklevalla mı???
Güle güle kullan canım. Çok sevindim.
Daha bunu alalı 2 sene oldu.10 kez belki kullandım.alamamm yeni bir ürünSağol tatlım..Tavisye ederim kesinlikle
Hadi yaaO zaman alacaklara tavsiye olsunDaha bunu alalı 2 sene oldu.10 kez belki kullandım.alamamm yeni bir ürün