Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Merhaba arkadaslarr
Benim saclarım düz ve kuru ayrıca uzun. Sadece topladıgında sekli bozuluyor diye remington s6500 aldım bugun. Çok komik gelcek belki ama ben kullanmayı nilmiyorum sanırım. Çünkü kıvırmasından baska bişi yapamadımm. Düzlestirmek için napmak lazımm. Sacım duz zTen biraz parlak ve daha düz olsun diye almıştımm. Bu üründen de cok memnun olanı gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba. Ben s6500 modelini yeni aldım. Bukle yapması ve düzleştirmesi çok iyi. Yalnız cihaz çalışırken cızırtı geliyor, yok denecek kadar az cızırtı ama daha önce kullandığım düzleştiricilerde böyle bişeyyoktu. Bu normal mi acaba sizinkilerdede oluyor mu ?

Merhaba. Ben s6500 modelini yeni aldım. Bukle yapması ve düzleştirmesi çok iyi. Yalnız cihaz çalışırken cızırtı geliyor, yok denecek kadar az cızırtı ama daha önce kullandığım düzleştiricilerde böyle bişeyyoktu. Bu normal mi acaba sizinkilerdede oluyor mu ?
Bende de var remington un paket halinde hepsi ve saç kurutma makinası .Cızirtı yapmamasi lazim .hafif bir kisa devre olabilir icinde aman dikkat .Zaten yenisini gonderiyorlar bir sorunda kurutma makinam bisey olmustu unuttum ßimdi yenisi geldi .Ama garanti belgesinin fotokopisini gonderin onlarda kalıyo .Bidahada bir problem olmadı.

Bende de var remington un paket halinde hepsi ve saç kurutma makinası .Cızirtı yapmamasi lazim .hafif bir kisa devre olabilir icinde aman dikkat .Zaten yenisini gonderiyorlar bir sorunda kurutma makinam bisey olmustu unuttum ßimdi yenisi geldi .Ama garanti belgesinin fotokopisini gonderin onlarda kalıyo .Bidahada bir problem olmadı.
Aslında cızırtı yok denecek kadar. Yani cihazı kulağıma yaklaştırdığımda fark edebiliyorum sadece. Az önce kullandım ısınmasında ve düzleştirmesinde sorun yok. Yine de götürsem mi bilemedim..

Kızlar ben de remington almayi düşünüyorum ama s 9500 mi yoksa s9600 mı alsam bilemedim sizce hangısi ☺

S9509 Sapphire Pro Straightener saç düzleştirici hakkında bilgisi olan var mı acaba saçlarım hafif dalgalı ince telli ve az .Bunu alsam yoksa Remington S 9500 mi alsam karar veremedim. Yardımcı olurmusunuz

Ben de s9500 modelini alacaktım. Tezgahtar kız remington S9509 Sapphire Pro Straightener modeli çok övdü de en son çıkan modeliymiş. onun için kararsız kaldım

Bana da yardimci olur musunuz? S9600, S9500 ve S8590 arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz? Simdiden cok tesekkur ederim

Merhaba,

Aylardır düzleştirici arıyorum. Buradaki 89 sayfa yorumu da üşenmedim tek tek okudum.
Saçlarım kalın telli, inanılmaz gür, dalgalı ve boya nedeniyle maalesef kupkuru. Böyle uçları kestirdikten bir süre sonra püskül püskül oluyor. O yüzden düzleştiriciden ziyade fön çektiriyorum. Allah'ım o da her sabah bir işkence. bir de kuafördeki çocuklardan biri jilet gibi çekiyor, öbürünün fönü evde kendim çekmişim gibi. Kırılmasın diye "sen git öbürü gelsin" de diyemiyorum. Fazla mı düşünceliyim ne?

Daha önce bir çok marka kullandım. Son iki düzleştiricim remingtondu. 2008 yılında aldığım -modelini hatırlamıyorum- çok çok iyiydi, ama o bozulunca aldığım sabit ısılı bir model ve hiç de dümdüz yapmıyor.

Benim istediğim, kalın telli, dalgalı, gür ve boyalı saçlarımı düz yapacak ve kabartmayacak bir ürün. Burayı okudukça kafam karıştı. keratini varmış, argan yağı varmış, frizz therapy, pearl.

Ne alıcam ben yaa? yardım lütfen.

teşekkürler:)

Merhabalar kızlar. Saçlarım çok kıvırcık ayrıca kabaran bir sac. Size sorum remingtonun hangi modeli iyi olur benim için ayrıca dümdüz yapıyor mu daha önce hiç kullanmadım düzleştirici fikrim yok. Diplerdede aynı etki oluyor mu.

S9600 aldim, saclarimi duzlestirirken kirletiyo sanki. Asla fönlü gibi degil, o kadar ovguye aldanip aldim cope giden parama aglamak istiyorum. İyonizerli duzlestiriciler gibi sacimi agirlastiriyor. Saclarim acik sari ama bu duzlestirici degince turuncu kirli bi sari haline geliyo. Bir gunde yaglaniyor. Ayni sikintiyi ceken var mi?:KK43::KK1:

S6500 modeli bundan 2 ay önce indirimdeydi, aldım ve hiç memnun değilim. Önceki düzleştiricim Arzum'un yan ürünü olan Felix Myra idi ve 5 yıl kullandım. Bu sürenin sonunda özelliğini yeni kaybetti, saçı elektriklendirmeye başladı. Ben de değiştirdim. Ama bu S6500 dümdüz yapmıyor, hem de defalarca üstünden geçmek gerekiyor. Tavsiye etmiyorum...

Remington frizz therapy mi yoksa kerstin therspy mi nolur biri tavsiye versin:KK43: 8510 ve 8590 arasında kaldım

ilk yorumda s2044 modelini önermişsiniz ince yağlı saçlar için şimdi satılmıyor sanırım bulamadım. onun ayarinda varmı başka model

Bende 1-2 ay önce Remington S9500 modelini aldım
Çok memnunum, çok güzel düzleştiriyor fakat tek sorun saçlarım çok elektrikleniyor, ama bunun düzleştiriciden kaynaklandığını düşünmüyorum
Saçlarım ince telli ve belimde.Tavsiye ederim.

Bende ayni modeli aldım ve bende çok memnunum çok güzel düzleştiriyor. Rebelangel arkadasim gibi bende de elektriklenme sıkıntısı var. Makineden mi benden mi kaynaklı bilemiyorum.

X