Bende de var remington un paket halinde hepsi ve saç kurutma makinası .Cızirtı yapmamasi lazim .hafif bir kisa devre olabilir icinde aman dikkat .Zaten yenisini gonderiyorlar bir sorunda kurutma makinam bisey olmustu unuttum ßimdi yenisi geldi .Ama garanti belgesinin fotokopisini gonderin onlarda kalıyo .Bidahada bir problem olmadı.Merhaba. Ben s6500 modelini yeni aldım. Bukle yapması ve düzleştirmesi çok iyi. Yalnız cihaz çalışırken cızırtı geliyor, yok denecek kadar az cızırtı ama daha önce kullandığım düzleştiricilerde böyle bişeyyoktu. Bu normal mi acaba sizinkilerdede oluyor mu ?
Aslında cızırtı yok denecek kadar. Yani cihazı kulağıma yaklaştırdığımda fark edebiliyorum sadece. Az önce kullandım ısınmasında ve düzleştirmesinde sorun yok. Yine de götürsem mi bilemedim..Bende de var remington un paket halinde hepsi ve saç kurutma makinası .Cızirtı yapmamasi lazim .hafif bir kisa devre olabilir icinde aman dikkat .Zaten yenisini gonderiyorlar bir sorunda kurutma makinam bisey olmustu unuttum ßimdi yenisi geldi .Ama garanti belgesinin fotokopisini gonderin onlarda kalıyo .Bidahada bir problem olmadı.
Ben de s9500 modelini alacaktım. Tezgahtar kız remington S9509 Sapphire Pro Straightener modeli çok övdü de en son çıkan modeliymiş. onun için kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?