merhabalar. buradaki yorumlara dayanarak remington pearl aldım. bende yorumlarımı yazayım. yorumlardan mucizevi bir alet bekliyor insan ama benim için sonuçlar hiç öyle olmadı. bir kere dışı öyle çok ısınıyor ki tutulmuyor. bukle yapmak neredeyse imkansızlaşıyor. bukleyi bırak düzleştirirken bile dogru kavranamıyor. üstelik koltuğum yanıklarla doldu. yani 60dk açık kalsa yangın çıkarmış zaten! ikincisi saçımdan dumanlar çıkıyor kullanırken. ilk seferinde heralde saçlarım nemli kaldı diye düşündüm. ikincisini saçlarımı yıkadıktan 1 gün sonra yaptım. yani tam kuru olduğundan emin olmak için. sonuç aynı! eski düzleştiricimle en fazla 180 derecede yapardım saçımı ve sadece 2 kere geçerdim,ne duman ne yanık olmazdı. bununla 190la yapıyorum tütüyorum resmen. 7.senesi bitti eskisinin,hala taş gibi fakat bu aletin yorumlarından büyülendiğim için aldım remingtonu. bana dışı el yakacak kadar ısınmayan bir düzleştirici önerirmisiniz? ben bu üründen pişmanım
ve hala hayretler içerisindeyim,bir Allahın kuluda memnuniyetsiz olmaz mı yaa benden başka! bu ürünün sahtesi varmık ki? internetten aldım ben. sahte olma ihtimali varsa iade etme sürecimde geçti