- 4 Ocak 2012
- 3.466
- 15
teşekkürler beetlee verdiğin bilgiler için. Benim saçlarım göğüs hizasına yakın ve katlı kesim yapmak zorunda kalıyorum. dipleri çabuk yağlanıyor . uçları ince ve çok çabuk kırılıyor. ben remingtonun 9500 inci tozu katkılı olanı ve ya kalın plakalı arasında kararsız kaldım. çünkü ince plakalı olanların hepsinin elle tutulan yerinin ısındığını duydum. ben de kullanırken genelde düzleştiricinin ortasından tutarak kullanmayı seviyorum. başka bir markanın kalın plakalı olan modelini rahatlıkla ve çabucak kullandım. aklım kalın plakalı düzleştirici ile karıştı. 9500 modelinde sapının ısınma problemi var mı? ayrıca remingtonun kalın plakalı olan bir modelini tavsiye edebilir misin? iyi bir şey istediğim için fiyatı önemli değil. şimdiden vereceğin cevap için teşekkürler.
Düzleştirme işlemi makinanın ortasından tutularak yapılmaz. Alt kısmından tutularak yapılır. Ama sen öyle rahat ediyorum diyorsan kalın plakalı al. Ben şahsen ince plaka seviyorum ve kullanıyorum, daha kullanışlı oluyor. Remingtonun 180 derecesiyle başka markanın 180 i aynı değil. Remington daha fazla ısı verir. Başka markanın 180 derecesiyle 3 kere üstünden geçtiğin saçı, remingtonla tek seferde düzleştirirsin. O yüzden üstünün ısınması gayet normal. Dediğim gibi kalınla rahat ediyorum diyorsan kalın al.