Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Ahaha evet ya çantaları da çok güzell , remington yazısını sakla çık gece dışarı Çanta dedin aklıma geldi, bu arada çantaları ısı geçirmez

Evet, fazlasıyla tembel biri olduğum için oturarak düzleştiriyordum saçlarımı, çantayı da açıyordum kucağıma, ohhh düzleştir koy kucağına şeklinde

Isı geçirmez ve cidden çok şık çantaları.

Bende bende Canım remingtonlarımız ve güzel çantalarıı

tşkler beetle yoksa korktum cihaza bişi mi oldu diye :) bide ci6325 maşa hakkında ne düşünüyosun 25 mm düşünüyorum yine remington olsun diyorum biraz pahalı ama değsin önemli olan bu ve kalıcılığı sağlasın

Son düzenleme:
tüm sayfalardaki yorumları okudum. ve dün inci özlü peral 9500 den sipariş ettim. bugün geldi. şimdi denedim. harika bir ürün. çok hoşuma gitti. burdan bizi bilgilendiren arkadaşada tşk ederim. yanlız ben bu ürünle nasıl bukle yapılır anlayamadım. denedim ama olmadı. bir anlatırsa çok sevinirim.

cevabın için teşekkür ederim . yaptığımdan değil özelliklerini okurken aklıma takıldı da o yüzden sordum.

Canım saçlarının uzunluğu ne kadar? Eğer uzunsa 25 mm'lik tercih et, kısaysa 19 mm'lik al. O maşa çok güzel, standart seramik kaplamalara göre 4 kat daha fazla korur. Isı derecesi de güzel. Kalıcı olur canım

Rica ederim, güle güle kullanın. Bukle yapmak aslında kolay gibi gözükse de zor ( yani kendi saçımıza yapmaya çalışırsak ). Biraz tecrübe gerektiriyor. Başkası saçınıza yaparsa çok kolay. Bununla ilgili netten videolar izleyebilirsiniz. Remington Stylist Step by Step - YouTube burada remingtonun farklı bir modeliyle bukle yapılıyor. Aynı şekilde kendi makinenizle de yapabilirsiniz.

saçlarım uzun cnm kısa değil ısı derecesi yüksek ondanda almak istiyorum pahalı biraz ama almışkeen iyi bişey olsun ısı yönünden koruma yönünden sanırım bunu tercih edicem

sipariş vermiştim geldi bugün daha denemedim kutunun üstünde 3 yıl garanti diyo garanti belgesinde 2 yıl yazıyo =)

Bende yapıyorsun sandım korktum bir an saçların yanar diye Rica ederim canım.

remingtonun en iyi maşası hangisi ?cif 75 mi 76 mı daha iyidir karar veremedim senin açıklamanı okudum bu ikisi daha iyi gibi geldi .bunlardan başka önerebileceğin bi maşa var mı ?

remingtonun en iyi maşası hangisi ?cif 75 mi 76 mı daha iyidir karar veremedim senin açıklamanı okudum bu ikisi daha iyi gibi geldi .bunlardan başka önerebileceğin bi maşa var mı ?

Canım çok çeşidi var remingtonun. Bana saç tipini, istediğin şeyleri ve ne kadar para verebileceğini söylersen ona göre önerebilirim. Ci76 uygun fiyatlı hemde çok başarılı bir üründür. Genelde onu tavsiye ederim. Saçın durumu, kişinin isteğine göre değişebiliyor önerilerim.

sipariş vermiştim geldi bugün daha denemedim kutunun üstünde 3 yıl garanti diyo garanti belgesinde 2 yıl yazıyo =)

Hadi güle güle kullan Canım kutunun üstündekini baz al. Çünkü garanti belgeleri genel olarak üretilir Genelde her ürün 2 yıl garantilidir. Remington bu konuda da kendini aşmış 2 yıldan 5 yıla kadar garanti veriyor, üründen ürüne değişiyor. Ayrıca bozulduğunda yenisiyle değiştiriyor. Senden kaynaklı bir hata olmazsa tabii ki Kutunu atma, fişini ve garanti belgeni sakla. 3 yıl garantide maşan

Son düzenleme:

cnm çok tşkler bilgi verdiğin için maşayı deniyim dedim beceremedim ama ısı derecesi falan yüksek eminim istediğim gbidir saç dökülmesi var diye kafama yağ sürmüştüm yağlı kafaya maşa yapılmaz tabiki =))))

Hehehe Yağ var ya tutmaz saç düşer hemen

saçlarım ince telli çabuk kırılan bi saç saçlarımı korusun yakmasın istiyorum . ayrıca saçlarımınuçları çok değil ama birazçık kuru dipleride çok değil ama birazçık çabuk yağlanıyor :). 100 tl kadar çıkabilirim zorlarsam ama uygunda olsun istiyorum düzleştiricide almayı düşünüyorum çünkü .

maşa ve de düzleştirici yapınca yumuşaçık ve de parlakta olsun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum :)

teşekkürler beetlee verdiğin bilgiler için. Benim saçlarım göğüs hizasına yakın ve katlı kesim yapmak zorunda kalıyorum. dipleri çabuk yağlanıyor . uçları ince ve çok çabuk kırılıyor. ben remingtonun 9500 inci tozu katkılı olanı ve ya kalın plakalı arasında kararsız kaldım. çünkü ince plakalı olanların hepsinin elle tutulan yerinin ısındığını duydum. ben de kullanırken genelde düzleştiricinin ortasından tutarak kullanmayı seviyorum. başka bir markanın kalın plakalı olan modelini rahatlıkla ve çabucak kullandım. aklım kalın plakalı düzleştirici ile karıştı. 9500 modelinde sapının ısınma problemi var mı? ayrıca remingtonun kalın plakalı olan bir modelini tavsiye edebilir misin? iyi bir şey istediğim için fiyatı önemli değil. şimdiden vereceğin cevap için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…