- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Ahaha evet ya çantaları da çok güzell , remington yazısını sakla çık gece dışarıÇanta dedin aklıma geldi, bu arada çantaları ısı geçirmez
Evet, fazlasıyla tembel biri olduğum için oturarak düzleştiriyordum saçlarımı, çantayı da açıyordum kucağıma, ohhh düzleştir koy kucağına şeklinde
Isı geçirmez ve cidden çok şık çantaları.
O boşluk oynar plaka olmasından kaynaklanıyor :) Ayrıca saça plakaların fazla baskı yapmaması gereklidir, firmalar bu yüzden plakaları oynar yaparlar. Tabi kötü bir düzleştiriciyse bu boşluk sıkıntı yaratabilir. Remingtonda yaratmaz, çünkü her türlü düzleştirir remington :)
Maşa yapmadan önce saça jöle, köpük sürerseniz saçlarınız yıpranır. Saçlarınızı maşaladıktan sonra sürün. Yaptığınız yanlış. Ayrıca cif 75 kumaş kaplı olduğu için ekstra dikkat etmek lazım. Makineye de zarar verirsiniz saçınıza da. Sürdüğünüz jöle kalıntıları kumaşın arasına sıkışır ve sıcaklıkla birlikte koku yapar. Zaten kullanmamanız gerekiyor böyle şeyleri maşa yaparken.
tşkler beetle yoksa korktum cihaza bişi mi oldu diye :) bide ci6325 maşa hakkında ne düşünüyosun 25 mm düşünüyorum yine remington olsun diyorum biraz pahalı ama değsin önemli olan bu ve kalıcılığı sağlasın
tüm sayfalardaki yorumları okudum. ve dün inci özlü peral 9500 den sipariş ettim. bugün geldi. şimdi denedim. harika bir ürün. çok hoşuma gitti. burdan bizi bilgilendiren arkadaşada tşk ederim. yanlız ben bu ürünle nasıl bukle yapılır anlayamadım. denedim ama olmadı. bir anlatırsa çok sevinirim.
cevabın için teşekkür ederim . yaptığımdan değil özelliklerini okurken aklıma takıldı da o yüzden sordum.
Canım saçlarının uzunluğu ne kadar? Eğer uzunsa 25 mm'lik tercih et, kısaysa 19 mm'lik al. O maşa çok güzel, standart seramik kaplamalara göre 4 kat daha fazla korur. Isı derecesi de güzel. Kalıcı olur canım
Bende yapıyorsun sandım korktum bir an saçların yanar diyeRica ederim canım.
remingtonun en iyi maşası hangisi ?cif 75 mi 76 mı daha iyidir karar veremedim senin açıklamanı okudum bu ikisi daha iyi gibi geldi .bunlardan başka önerebileceğin bi maşa var mı ?
sipariş vermiştim geldi bugün daha denemedim kutunun üstünde 3 yıl garanti diyo garanti belgesinde 2 yıl yazıyo =)
Hadi güle güle kullanCanım kutunun üstündekini baz al. Çünkü garanti belgeleri genel olarak üretilir Genelde her ürün 2 yıl garantilidir. Remington bu konuda da kendini aşmış 2 yıldan 5 yıla kadar garanti veriyor, üründen ürüne değişiyor. Ayrıca bozulduğunda yenisiyle değiştiriyor. Senden kaynaklı bir hata olmazsa tabii ki Kutunu atma, fişini ve garanti belgeni sakla. 3 yıl garantide maşan
cnm çok tşkler bilgi verdiğin için maşayı deniyim dedim beceremedim ama ısı derecesi falan yüksek eminim istediğim gbidir saç dökülmesi var diye kafama yağ sürmüştüm yağlı kafaya maşa yapılmaz tabiki =))))
HeheheYağ var ya tutmaz saç düşer hemen
Canım çok çeşidi var remingtonun. Bana saç tipini, istediğin şeyleri ve ne kadar para verebileceğini söylersen ona göre önerebilirim. Ci76 uygun fiyatlı hemde çok başarılı bir üründür. Genelde onu tavsiye ederim. Saçın durumu, kişinin isteğine göre değişebiliyor önerilerim.
teknosada şuan satılmakta olan set nasıl sence remington s 5500 ve ci 76 ürünleri var .fiyatıda 159 tl .maşa ve de düzleştirici yapınca yumuşaçık ve de parlakta olsun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum :)