• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remington s9950 shine therapy saç düzleştirici yardım!!

ipekcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
12
0
86
Bursa
remington s9950 shine therapy saç düzleştirici kalın telli ve dalgalı saçlar için uygun mudur? kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

benim de saçlarım aynısından ve ben de bu model almaya karar verdim.

sen aldın mı arkadaşım???

kızlar benım sacım kıvırcık kalın ve cok:) yanı zor bır sacım var. forumda bende arastırdım ve almaya karar verdım. 2 haftadan berı kullanıyorum ve cok memnunum.

ben de çeşitli araştırmalarım sonucu (her gittiğim mağazada deneyerek) remington wet2strait almış bulunuyorum. geçen hafta ilk kullanımımdı ve 4 gün dayandı saçım,ben yıkamasam daha da giderdi öyle. 5 yıl da garantisi var. tavsiye ederim.

ben daha almadım çok kararsızım. mağazada deneyip alabilsem bu kadar kararsız kalmam. kalın telli saçı olupta düzleştiricisinden memnun olan arkadaşlardan daha çok yorum bekliyorum

arkadaşlar benim de kalın telli ve dalgalıyla düz arası bir saçım var ve acayip kabarıyor. saçı en kısa sürede düzleştiren ve en az yıpratan bir düzleştirici arıyorum ne önerirsiniz? remington s1051,s6500 ve s9950 hakkında düşünceleriniz nelerdir?

kızlar benimde saçım gür ve dalgalı çok araştrdım ve remington s9950 shine trapy aldım geçen hafta ve gerçekten çok güzel tavsiye ederim ben çok memnunum. avakado yagı oldugu için saça digerlerine göre daha az zarar veriyomuş.

arkadaşlar benim de kalın telli ve dalgalıyla düz arası bir saçım var ve acayip kabarıyor. saçı en kısa sürede düzleştiren ve en az yıpratan bir düzleştirici arıyorum ne önerirsiniz? remington s1051,s6500 ve s9950 hakkında düşünceleriniz nelerdir?

zynp bnmde saçım tam senin anlattıgın gibi:) önceki düzleştiricimle kabarıyodu hemn bozuluyodu dün dışarı çıktıgımda remingtonla yaptım süper ya saçım ne kabardı nede bozuldu remington s9950 shine trapy tavsiye ederim;)

konuyu açtıktan sonra aldım bu düzleştiriciyi. o kadar memnunum ki anlatamam. saçlarım kalın ve gür olduğu halde memnunum :) kullandığım en iyi düzleştirici

Bende bugün aldım shine'ı
Buklesi felan gayet güzel almak istiyenlere tavsiye edebilirim ^^
Ama buklede en iyi s6500 dür kanımca

Back