Remington IPL Pro ( yüz ve vücut)

Bende aldım Remington 6750 , seviye 1 de yapabiliyorum acıtıyor çünkü. 3 de 5 de yapan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz?
2. seansı yaptım düşük seviyede yaptığım için heralde bi değişiklik yok şuanda :(

Arkadaşlar bende aldım su an seansımı bitirdim yeni ama kafamda sorular var çihazı kullanırken kılları jiletle mi alıyoruz ya. Benim kafam hepten karişti 1 hafta oldu değişiklik yok sanırım benim şöyle bir ayrıntım var Aleksandra lazer tedavisi aldım yarım bıraktım 6 seans aldım baya bitti kıllarım ama kol kaldı birazda alt genetal ama şimdi bu cihazı kullanıyorum 1 hafta oldu etki yok. Kıl çıkıyor yavaş yavaş anlamadım bu işi jiletleyip mi lazer yapıcam yoksa makinenin görebilmesi için yarım mı traş yapıcam ? Birde yüzme kullanmaya korkuyorum bıyık falan kullanan var mı yüze ?teşekkurelr

Kızlar cok zaman gecmis ustunden ama sonuclari merak ettim :)

yaa sonuçları yazar mısınız 1 yıl olmuş nerdeyse bitti mi ben de almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)

Tamamen bitmedi ya ama bacaklarım
Cok azaldı benim. Cok da iyi kullanmadım. 4ayda bir falan. 6aydabirde ağdacıya gidiyorum. Pürüzsüz oluyorum :) bu arada kollarıma ve yüzüme hic kullanmadim. Özel bölgeme denedim ve cok acıdı o nedenle kullanamadım. Sadece bacağımda bile ise yaraması bana kardır

Back