Saç Şekillendiriciler remington bir harika

hazannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
209
1
96
Antalya
ben önce remingtonun düzleştiricisini aldım 10 gün önce şimdide maşasını sipariş ettim internetten maşasıda düzleştiriciside süper tavsiye ederim alın hepsi buradada indirimde 3 günde ulaşıyo elinize ikisi 105 tl ye geldi

ben de almayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum hangi modelleri aldın ikisi 105 çok ekonomik ürünler nasıl memnun kaldın mı

philips hp serisinden düzleştirici aldım memnun kaldım, remingtonun da 19 ml.lik teflon kaplı maşasını aldım onu da ilk kez bugün kullandım yine memnunum. Fakat ince telli çabuk düşen saçlar için öncesinde şekillendirici bir ürün kullanmak gerek sprey, jöle v.b. şeyler..

bende Remington un 19mm maşasını kullanıyorum çoook memnunum.

geçenlerde bukle aparatı olan saç kurutma makinasını aldım o da çok güzel..

tavsiye ederim..

selamlar,

ben de bu urunu gecenlerde bir magazinde gordum...
fakat nereye sorduysam ellerinde boyle bir urun olmadigini soylediler.
Boyner, Evkur, Istanbul AVM... ve bunun gibi daha bircok yeri ziyaret ettim bu urun icin!
ama piyasada yok!

Urunu ekledim!
Sac kurutma makinesi ama kartuslu!
kuruturken ayni zamanda, parlatiyor!

ah bi bulabilsem...

Eklentiler

• $remington.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 77
bende Remington un 19mm maşasını kullanıyorum çoook memnunum.

geçenlerde bukle aparatı olan saç kurutma makinasını aldım o da çok güzel..

tavsiye ederim..

bukle aparatıyla saçını kuruttuktan sonra nasıl bir dalga oluyor biraz daha açıklarmısın.

canım nası parlatıyor bu? bir de kartuşunda ne var ki?
eğer gerçekten güzel bişeyse ben de bulmak için araştırmaya gönüllü olurum :) birlikte ararız

canım nası parlatıyor bu? bir de kartuşunda ne var ki?
eğer gerçekten güzel bişeyse ben de bulmak için araştırmaya gönüllü olurum :) birlikte ararız

kartusun icinde avakado yagi ve vitaminler var... yani iceriginde yazan bu en azindan

makina saci kuruturken, senkronize olarak kartus ta icindeki kimyasallari saca puskurtuyor, parlaklik ve hacim kazandiriyor anladigim kadari ile...

super birseye benziyor ama piyasada neden bulamiyorum mana veremedim!!!

oha çok iyimiş hem saç uçları yıpranmaz böylece diplere yapmasak da uçlarını iyi nemlendirir
türkiyede yoktur belki ama izmirde de ben araştırayım bakalım bi sonuç çıkarırsam haber veririm sana da
büyük ihtimal o kartuş bitince tekrar temin ettirmek zor olur fln ondan satılmıyordur
aslında o kartuş doldurulabilir bişeyse biz kendimiz de yaparız bi ton karışım biliyoruz zaten :)

2024 ünü aldım 1 tane olumsuz yorum gördüm ağlıcaktım walla bu başlığı görünce kendime geldim

istanbul bakırkoyde kı elektroworld de var daha bugun gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…