ben önce remingtonun düzleştiricisini aldım 10 gün önce şimdide maşasını sipariş ettim internetten maşasıda düzleştiriciside süper tavsiye ederim alın hepsi buradada indirimde 3 günde ulaşıyo elinize ikisi 105 tl ye geldi
philips hp serisinden düzleştirici aldım memnun kaldım, remingtonun da 19 ml.lik teflon kaplı maşasını aldım onu da ilk kez bugün kullandım yine memnunum. Fakat ince telli çabuk düşen saçlar için öncesinde şekillendirici bir ürün kullanmak gerek sprey, jöle v.b. şeyler..
ben de bu urunu gecenlerde bir magazinde gordum...
fakat nereye sorduysam ellerinde boyle bir urun olmadigini soylediler.
Boyner, Evkur, Istanbul AVM... ve bunun gibi daha bircok yeri ziyaret ettim bu urun icin!
ama piyasada yok!
Urunu ekledim!
Sac kurutma makinesi ama kartuslu!
kuruturken ayni zamanda, parlatiyor!
Boyner, Evkur, Istanbul AVM... ve bunun gibi daha bircok yeri ziyaret ettim bu urun icin!
ama piyasada yok!
Urunu ekledim!
oha çok iyimiş hem saç uçları yıpranmaz böylece diplere yapmasak da uçlarını iyi nemlendirir
türkiyede yoktur belki ama izmirde de ben araştırayım bakalım bi sonuç çıkarırsam haber veririm sana da
büyük ihtimal o kartuş bitince tekrar temin ettirmek zor olur fln ondan satılmıyordur
aslında o kartuş doldurulabilir bişeyse biz kendimiz de yaparız bi ton karışım biliyoruz zaten :)
ama piyasada yok!
Urunu ekledim!