- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
slm arkadaşlar, biraz önce reklamını izledim bu masaj aletinin ve hoşuma gitti, ama kullanan birinden görüş almak istedim kullanan varsa bana yardımcı olurmu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler red wine ordan bakalım..
ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum,şuan gözle görülür bir etki yapmadı,ancak göbeğim ve bacaklarım kıpkırmızı oluyor yaparken.bu da oralara kan pompalandığını gösterir.belki uzun sürede etkisini gösterir bilmiyorum,ilk heves her gün yapıyorum inşallah böyle devam ederim,eğer sonuç alırsam yazarım arkadaşlar.
Arkadaşlar incelme sadece masaj aleti ile mümkün değil bakın ben şöyle yapıyorum önce limon yağı, defne yaprağı yağı, biberiye yağından 1er çorba kaşığı karıştırıyorumsonra bunu bacaklarıma masaj yaparak yediriyorum ardından strech film ile sarıyorum ve 20 dk bekliyorum ardından bu masaj aletini basen bölgesine uyguluyorum , soğuk su ile o bölgeyi bir güzel kese yaparak yıkıyorum ve en önemlisi her gün yeşil çay içiyorum yeşil çayı mutlaka için tüm bunları kombine edin sadece cihazla olmaz....
slm arkadaşlar, biraz önce reklamını izledim bu masaj aletinin ve hoşuma gitti, ama kullanan birinden görüş almak istedim kullanan varsa bana yardımcı olurmu....