Size o kadar çok teşekkür ederim ki.Duada edicem bir daha hiç yaşamayın diye.Gerçekten bir annenin doğumda başına gelebilecek kötü komplikasyonlardan biri.Allah daha beterinden saklasın dilerim.Allah evlatlarımıza sağlı sıhhat versin.Benim 4 şubatta 2 ay biticek.Sürekli muayneye gidiyorum ben.Dikiş yerinin iyileşmesine az kalmış.Ama tabi sizde araştırmışsınız olumsuz sonuçlar çok fazla vaka sayısı çok az.Böyle olunca insan sürekli kafasında kuruyor.Belki sizde bende bu hastalara umut oluruz iyileşerek.Kim ne soru sormak isterse bana yazabilir.Bu süreçte motivasyon o kadar önemli ki.Bu hastalığın getirdiği sosyal bir kaygı oluyor.Psikolojiniz büyük oranda etkileniyor.Bebeğinizle bile mutlu mesut geçirilmesi gereken zamanı lohusalığında verdiği depresyonla çok kötü geçiriyorsunuz.Tek dayanağım o ama yinede zaman zaman dibi görüyorum bende.Fistülüm tamamen kapandı mı bilmiyorum ama eskisi gibi olmadığına eminim.Tekrardan cevap verdiğiniz için binlerce kez teşekkürler.Süreçle ilgili iletişimde olmak isterim.Buradan takipleşelim.