• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rektovajinal Fistül ameliyatı olan var mı

Öncelikle geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri vajinadan gaita (büyük abdes)ve gaz gelmesi doğum kaynaklı yada makat hastalıklarında oluyor iyileşmesi zor bir hastalık numaranızı yazarsanız watsap grubuna eklerim hepimiz aynı hastalıkla mücadele ediyoruz gelirseniz çok mutlu olurum
Bende çok şükür gaita gelmiyor ama arada vajinadan gaz geliyor sizde de akınti problemi var mi

Bende çok şükür gaita gelmiyor ama arada vajinadan gaz geliyor sizde de akınti problemi var mi
Gaz dediğiniz bağırsak gazı geldiği zaman vajinanızdan mı kaçıyor? zaten hepsinin olması şart değil fistülün büyüklüğü ve konumuna göre değişiklik gösterir semptomlar çok küçükse gaita gelmez belki ama gaz yada akıntı gelebilir?Muayne oldunuz mu?

Gaz dediğiniz bağırsak gazı geldiği zaman vajinanızdan mı kaçıyor? zaten hepsinin olması şart değil fistülün büyüklüğü ve konumuna göre değişiklik gösterir semptomlar çok küçükse gaita gelmez belki ama gaz yada akıntı gelebilir?Muayne oldunuz mu?
Cesaret edemedim rektosel ve sistosel beni yeterince depresyona soktu . Proktolog mi muayene oldunuz

Şöyleki ben rektovajinal fistül ameliyatı oldum doğumdan kaynaklıydı nerdeyse 1 sene geçti.Ne dışkı ne gaz nede akıntım var şükür ancak bazen bende o bombe baloncuk hissini yaşıyorum emar çektirmek istedi doktor muhtemelen rektoselin var çok az dedi.Sizin rektoselle ilgili ne sıkıntınız var acaba?

Öncelikle geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri vajinadan gaita (büyük abdes)ve gaz gelmesi doğum kaynaklı yada makat hastalıklarında oluyor iyileşmesi zor bir hastalık numaranızı yazarsanız watsap grubuna eklerim hepimiz aynı hastalıkla mücadele ediyoruz gelirseniz çok mutlu olurum
Merhaba ben de ameliyat oldum gruba beni de ekleyebilir misiniz?

Merhabalar, bende aynı durumdan muzdaribim. Rektovajinal fistül olduğunu söylediler. Küçük bir yer olduğunu vajinanın giriş kısmında olduğunu kendiliğinden kapanacağı söylendi. Fakat kapanmadı. Bebeğim daha yeni 1 aylık oldu. Çok küçük emiyorda o yüzden seton takıldı ve eve geldim. 1-2 ay sonra muayene edilip cerrahi müdahale edileceği söylendi. Çok korkuyorum ve tedirginim. Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa. Bilgilerini paylaşabilir mi? Bir de doktor önerisinde bulunabilir mi?

Merhabalar, bende aynı durumdan muzdaribim. Rektovajinal fistül olduğunu söylediler. Küçük bir yer olduğunu vajinanın giriş kısmında olduğunu kendiliğinden kapanacağı söylendi. Fakat kapanmadı. Bebeğim daha yeni 1 aylık oldu. Çok küçük emiyorda o yüzden seton takıldı ve eve geldim. 1-2 ay sonra muayene edilip cerrahi müdahale edileceği söylendi. Çok korkuyorum ve tedirginim. Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa. Bilgilerini paylaşabilir mi? Bir de doktor önerisinde bulunabilir mi?
Merhaba 19 Nisanda doğum yaptım 4. Derece yırtığım oldu ameliyat geçirdim fakat Makatan su gibi sarı akıntı geliyor. Ayrıca gaz da geliyor ön taraftan. Sizin ne gibi şikayetleriniz var

Merhaba geçmiş olsun, şu an nasılsınız, tedaviniz nasıl ilerledi ve iyileştiniz mi? Ben de bu ameliyatı oldum ve şu an iyiyim

Merhaba geçmiş olsun, şu an nasılsınız, tedaviniz nasıl ilerledi ve iyileştiniz mi? Ben de bu ameliyatı oldum ve şu an iyiyim
Malesef ki olmadı. Dikişlerim açıldı kanamam oldu. Tekrar ameliyat oldum fakat yine olmadı. Şimdi kolostomi açıldı. Ve alt bölgenin dokuların iyileşmesi bekleniyor. İyileştikten sonra kolostomi kapanacak. İnşallah bu son olur. 🙏 Sizede geçmişolsun 🙏

Gruba beni de ekler misiniz lütfen. Yeni olustu doktor doktor geziyorum. Benim anal apse patladi vajinal kan gelmeye basladi. Adet oldum sandim. Mr da vajina baglantisi cikmadi.

Back