- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Valla bilmem ama biran evvel doktor yolunu bulsanız iyi olur
Ayrıca bu bünye içinde kan tahlili yaptırır belki demir takviyesine ihtiyacınız vardır
O kullandığınız ilaçlarıda bir söyleyin onlarda ishale neden olmuş olabilr
Bu kadar yoğun kanaması normal değil bence acilen bir doktora gidin. İlaçlar da sebep olmuş olabilir. Çok geçmiş olsun..
Güzel haberlerinizi bekliyorum.Aldım randevumu gidiyorum bakalım. Yusuf yusuf oldum
Tuvaletinizi yaparken acı hissetmedinizmi hemeroite bağlıdır muhtemelen anüs çıkışına bağlı damar çatlaması vardır bu çıkışla ilgili bir kanamaysa dediğim gibi hemeroite bağlı damar çatlaklığından olan bir kanama ama dışkı yaparken dışkıda kanlı bir şekilde çıkıyorsa bağırsağın içerisinde bir problem vardır geçmiş olsun ( biraz açık oldu yazı ama anlamak açısından bunu yazmalıydım)
Ozaman kesinlikle damar çatlamasıdır korkma canım tabi yinede doktora gitHemoroitte hiç acı yok. Evet çok zorlandığım dönemler vardı ama bir yıldır problem yaşamıyorum. İnşallah hemoroittir yine de. Dışkıda kan yok. Ayrı geliyo ve taze kan geliyo. Ben de o yüzden hemoroit umuduyla gidiyorum
Hemoroitte acı olmuyo mu gercekten? Ben doğumdan sonra dikislerimden bile hemeroit kadar zorlanmadim. Bendeki başka bisey mıydı yoksa çok mu canim kıymetli bilemedim?Hemoroitte hiç acı yok. Evet çok zorlandığım dönemler vardı ama bir yıldır problem yaşamıyorum. İnşallah hemoroittir yine de. Dışkıda kan yok. Ayrı geliyo ve taze kan geliyo. Ben de o yüzden hemoroit umuduyla gidiyorum
Hemoroitte acı olmuyo mu gercekten? Ben doğumdan sonra dikislerimden bile hemeroit kadar zorlanmadim. Bendeki başka bisey mıydı yoksa çok mu canim kıymetli bilemedim?
Allah korusun olmaz inşallah, kimseye yasatmasin Rabbim.Hayır yani vardı da uzun zamandır atlattım gibi acısını yaşamıyorum :) çok zor zaman geçirdim ondan. Aylarca zor çıktım tuvalete bağırsaklarımı tıkadım bi güzel. Şimdi blinçlendim o konuda. Azcık bir acıda önlrmimi alıyorum hep. Bir yıl kadardır da hiçbi şey olmadı. Gebelikte ne olur bilemem ama o başka :/
kızlar selam,
Daha önce de bir konum vardı hastalık hastasıyım diye. Çok hasta oluyorum bğnyem çok zayıf. işim çok ağır hiç kendime vakit ayıramıyorum.
Ankilozan spondilit hastasıyım bir çeşit romatizma. İlaçlarım çok ağır. Geçen hafta şiddetli tutulmalar yaşadım ilaçlara abandım.
Burdan sonrası ayıplıilaçlardan bunu yaşadığımı düşğnüyorum en çok. Perşembe günü tuvalete oturdum. Kalktım. Tuvalet kan içindeydi. Oracıkta düşüp bayılacaktım. Birden makattan geldiğini farkettim. Normalde hemoroid problemm var ama bu öyle bir kanama değil. Çok fazlaydı. Bütün gün bu kanama her wcye gittiğimde tekrat etti. Aralıklarla ishal ve karın krampları eşlik etti. Cuma günü 2 kez ve çok daha az bir kan geldi. Bugün bişey yok daha.
Çalıştığım için doktora gidemedm. Bugün özele gidicem. Bi yandan doktor araştırıyorum. Bi yandan pank oldum bu ne diye. İstanbulda avrupa yakasında özel hastane ve genel cerrH tavsiyesi de alırım. Ama en çok bu ne bilen var mı nerem kanıyo bu kan nerden geliyo böyle :///
Hastanede misin şimdi?Hayır yani vardı da uzun zamandır atlattım gibi acısını yaşamıyorum :) çok zor zaman geçirdim ondan. Aylarca zor çıktım tuvalete bağırsaklarımı tıkadım bi güzel. Şimdi blinçlendim o konuda. Azcık bir acıda önlrmimi alıyorum hep. Bir yıl kadardır da hiçbi şey olmadı. Gebelikte ne olur bilemem ama o başka :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?