• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rektal kanama

Acı olmasına gerek yok bende de olmamıstı.benı korkutan oydu hemen yaptırdım kolonoskopı cok kolay zaten.medıcal parkı bılıyorum ankarada da var.sort verır orası da aradan sokuverıyor:)) dusununce ıgrenx de mutlaka yaptır aılede boyle bır sey varsa.ıcın rahat etsın.
Ben ılk devlete gıtmıstım.doktor cok hotratca muayene etmıstı benı.sonra muhtelıf yerlerımı gordugunden mı bılemxem de yuzume bakmadan konusmustu:) ben yıne de kolonoskopı ıstedım.devlet bır ay sonrasına verdı..o zaman dr catlak deyınce krem de ıyı geldı gıtmemıstım.ama ıkı yıl sonra anı acısız kanamam olunca dırekt ozele gıtmıstım.devlet sort verse bıle herkes aynı sortu gıyıyordur bence.hastanelerı ara sor bence ekstra ucretı ne dıye.ben gecen dvıtamını sevıyeme baktıraxaktım da sgk kapsamında degıl bır hst 55 tl+ muayene ucretı dedı bırısı 120 tl+ mua dedı cıddı ucurumlar olabılıyor.medıcal park kazık bır yer en azından her halta para alıyorlar.

gecmıs olsun
ben mıde kanaması gecırmıstım ondada kanama oluyordu boyle
hemoroıd problemınız varmıs acaba fissür yanı catlakta mı oldu agrı acı bırsey hıssedıyormusunuz
bı genel cerraha gorunun derım once

Ben ılk devlete gıtmıstım.doktor cok hotratca muayene etmıstı benı.sonra muhtelıf yerlerımı gordugunden mı bılemxem de yuzume bakmadan konusmustu:) ben yıne de kolonoskopı ıstedım.devlet bır ay sonrasına verdı..o zaman dr catlak deyınce krem de ıyı geldı gıtmemıstım.ama ıkı yıl sonra anı acısız kanamam olunca dırekt ozele gıtmıstım.devlet sort verse bıle herkes aynı sortu gıyıyordur bence.hastanelerı ara sor bence ekstra ucretı ne dıye.ben gecen dvıtamını sevıyeme baktıraxaktım da sgk kapsamında degıl bır hst 55 tl+ muayene ucretı dedı bırısı 120 tl+ mua dedı cıddı ucurumlar olabılıyor.medıcal park kazık bır yer en azından her halta para alıyorlar.

Evet medical park kazık ve sevmediğim bir hastane. Biraz mecburiyet oldu benim de dün sabah. Ethica diye bi hastane var oraya gittim. Gitmeden randevu aldım.Diğer özellere göre biraz daha ufak ve ucuz diye düşündüm. girerken 45 dk vezne kuyruğu bekledim. 75 lira muayene ücreti ödedim. Bu kadar beklemiyodum. Paramı ödedim doktorun kapısına gittim. Doktor ameliyatta dediler. Sinir küpü oldum. Medical park yakındı ona gittim sonra. Muayene 20 lira fazlaydı. Adam gibi davrandılar en azından.

Benim yatark tedavi kapsamında özel sigortam var şirketten yaptılar sonra hatırladım ben de. Belki kolonoskopi yatarak sayılıyodur. Önce medicalde denicem şansımı o yüzden.

Biraz mahreme saygı olması lzım bu sadece hastaneyle değil doktorla da ilgili.

gecmıs olsun
ben mıde kanaması gecırmıstım ondada kanama oluyordu boyle
hemoroıd problemınız varmıs acaba fissür yanı catlakta mı oldu agrı acı bırsey hıssedıyormusunuz
bı genel cerraha gorunun derım once

Genel cerraha gittim canım dün. İçte bi çatlak olmuştur dedi doktor. Acı hiç yoktu ve kan çok fazlaydı o yüzden onlar ilgili olduğunu düşünmemiştim ben. Ama doktor acı olmak zorunda değil dedi. Şiddetli devam ederse bağısaktan şüphelenirim dedi..

makattan kan gelmesı ıshal ve karın agrısı bunlar benım bır arkadasımdada vardı doktora gıttıgınde ulseratıf kolıt denılen bır hastalık oldugunu ogrendı..Ve 6 yıldır ılac tedavısı goruyor bu hastalık omur boyu surermıs canım her yıl tekrar alevlenırmıs ılac kullanmazsa perısan oluyor ...Hemen bır doktora gorun derım sımdıden gecmıs olsun

Benim de romatizmam olduğu için ona benzer crohn hastalığı var eklem ağrılarıyla seyreden. Benim de aklıma ilk gelen o oldu o yüzden. Genel cerraha gittim adama da bu hastalıktan şüphelendim diye yönlendiremedim. :D haftaiçi romatoloji doktoruma anlatıcam olanları. Muhtemelen kolonoskopi yaptır dicek. O zaman anlaşılır heralde.

Back