Evet canım içten bi çatlak varmış büyük ihtmalle. bağırsakla ilgiliyse devam eder. O zaman kolonoskopi yaparız dedi.. :)
Kolonoskopıden hıc ama hıc korkma ılk gırerken hıssedıyorsun sonra bır sey yok.her seyı kamerada goruyorsun zaten.dıskılarını bıle:) bende de acı yoktu son kanamada sıldım ve peceteye baya geldı.onun ustune yaptırdım zaten.aılede boyle bır sey varsa kesın yaptır sort veror zaten medıcal parkı bılıorum ankarada dA var.
İpekçim teşekkür ederim. Geldim doktordan eve. Medical parka gittim ben de. Hiç sevmem orayı da mecburiyet. Hemen kolonoskopi vercekler diye korkuyodum özelde. Muayeneden de çok korkuyodum ama doktor çok iyidi utanmadım. Üstümü örttüm ben de. Öyle bakmadan eliyle muayene yaptı sadece. İçten çatlaklar olabilir dedi. İlle acıması gerekmez dedi. Tam anlattığın gibi foşşşşş diye geldi kan :) bizim ailede kolon kanseri var. Dedemin bağırsağı alındı. Babam da riskli birkaç kanama geçirmişti aklıma getirmemeye çalıştım hep. Neyse doktor çok rahatlattı. İlaçlar verdi. Kanama devam ederse bağırsaktandır durursa hemoroid hemen kolonoskopiye sokmiyim seni dedi :)
canım çatlak olduğunu düşündü doktor taze kan geldiği için. İlaçlar verdi çatlak için devam ederse haftaya karar vericek kolonoskopiye. Çok korkmuştum valla rahatladım
Aynısını doktor dedi. Bağırsaksa devam eder bekleyelim dedi.ilk gün bayılmadım ama tansiyonum çok düştü hep revirde oturdum :-( çatlak olduğunu düşünüyor. Rahatladım valla..
İzin vericekti de ortalığı alevlendirmek istemedim

çok tutulmalarım oluyo ankilozan spondilitten kışın çok rapor alıyorum. Başka hastalık oldu mu gidiyorum mecbur.
Hemoroid çok şükür :)
Şimdi genel cerraha gittim özelde. İçten çatlaktır dedi. Umarım öyledir.. Ama Benim aklıma en çok gelen şey crohndu.. Çünkü eğitim araştırmadaki romatizma doktorum Crohn sedef ve behçeti araştırıyor sürekli. ben kolonoskopiden tırstığımdan bağırsaklarımda bişey yok hiçbi şeyim yok diyodum sürekli :)aslında 10 yıl önce eklem ağrılarım ilk başladığı sırada ülser problemi yaşadım. Endoskopi yapılmıştı. İshal oluyodum sürekli. Sonra zamanla kabıza döndü bağırsak tıkanıklığı yaşadım. Hemoroid oldum. Şimdi de bu çıktı. Romatizma doktoruma anlaticam haftaiçi. Devlette yaptırır o kolonoskopimi hem.