rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

Bende bu ay kullandım adetin 2. günü başladım ve bitti gecen gün. bugün 14. günüm adetten sonra. Benim genelde yumurtlamam erken olurdu 11-12. gün filan ama cuma günü doktora gittim yumurtaların var ama daha büyümeleri gerekiyor dedi. Acaba bu kür gelişimini yavaşlatmış olabilir mi? Fikriniz var mı? :) ovulasyon testleriyle takip yapıyorum ama bakalım hayırlısı.. inşallah tekrar bebeğiniz olur sizinde..

Bende bu ay ilk defa denedim normalde 14.gün yumurtlama gerçekleşirdi ateş ölçme yöntemiyle takip ediyorum ama henüz gerçekleşmedi bende telaş ettim ama bakalım hayırlısı inşallah işe yarar:34:

arkadaşlar aranızda yeniyim :)) ben başıma gelen olayı anlatayım.yazın yaptığım hormon testlerimde fsh 12 çıkmıştı doktor hemen tedaviye başlayalım dedi.arkasından doktor değiştirdim o da progesteron hormonuma baktı 2,5 çıktı yumurtalarında çatlamıyormuş ozaman gelecek ay son kez bakalım rahim filmi çektirelim hemen dedi.tamam dedim ve o ay adet oluğum günden itibaren çok düzenli olarak ilk 12 gün bal+tarçın+çörekotu kullandım.hergün 2 bardak hayıt tohumunu kaynamış suya koyup 5 dk bekletip bala karıştırıp içtim. İlk 7 gün yaptığım hayıt tohumunun içine adaçayıda atıyodum ben.sonra adetin 7. gününden itibaren günde 6-7 tane kuru incir tükettim öyle ama düzenli kullanmaya dikkat ettim ve adetin 21.günü progesteron hormonuma baktırmaya gittiğimde sonucu 17 olarak görünce çooook sevindim.doktorda bana gayet sağlıklı yumurtladığımı bi sıkıntı olmadığını çocuğumun olabileceğini söyledi gönderdi..
Ayrıca aynı ay yani bu ay oluyo bu bahsettiklerim bide hamile kaldım ama sanırım düşükle sonuçlandı ve bayramda doktor bulamadım.adet olur gibi söktü sanırım.yaptığım gebelik testide bembeyaz çıktı.:(((

Arkadaşlar mrb...BEnde geçen ay başladım bu karışıma bu ay 10 gün önceden oldum adet ve şaşırdımm....Adetim bitti ve eşimle beraber olduk ve kanama geldi ilk defa böyle bişeyle kaarşılaştım..Bu karışımdan dolayımı acaba kan geldi anlamadım ...Bu ay yine başladım aynı küre devam ediyorum..Birde böğürtlen kökünü yaptım..Onu içiyorum sabah akşam ..Böğürtlen kökü rahimi kuvvetlendiriyormuş...Benim 4 ay önce erken doğum oldu rahim ağzı açılmasından dolayı ondan içiyorum...

arkadaşlar bende ALLAH izin verirse mart ayında hamiş kalmak istiyorum bunun içinde bazı çalışmalar yapıyorum
inşallah tutarsa sizlerede faydam olmuş olacak ve sonucu sizinle paylaşıcam . ben 2 aylık evliyim iki aydır yumurtalama günlerimi takip ederek ilişkiye giriyoruz ama olmadı.bu üçüncü ayım ve şu an adetimin 6 günü...

adetim biter bitmez gün aşırı ilişkiye giricem+cenin duruşu yada ayakları havaya dikip banyo yapmıycam sabaha kadar
ilişkiden sonra eşiniz hemen çekilmesin buna dikkat edin.
ada çayı içmeye başladım
çörek otu bal tarşın karışımı yapıp macun yaptım sadece ben birer tatlı kaşığı alıcam
keçi boynuzu kürü yapıp eşime içiriyorum
incir kürü yaptım...kendim için
onun haricinde yememize içmemize dikkat ediyoruz.
ve ovülasyon testi aldım bu ayın 25 de başlıycam kullanmaya

şunada belirtmek isterim tabiki BİZ UĞRAŞIYORUZ AMA YARADAN OL DİYECEK... YANİ HERŞEYİN BAŞI DUA ARKADAŞLAR...RABBİM HEPİMİZİN YÜZENE BAKSIN....

bugun kahvaltıda yedim boğazım yangı cörekotundan dolayı, tahriş oldu
sizde de öyle bir olay oldu mu?

hergün nası yiyicem bunu düşünüyorum:26:

arkadaşlar bende ALLAH izin verirse mart ayında hamiş kalmak istiyorum bunun içinde bazı çalışmalar yapıyorum
inşallah tutarsa sizlerede faydam olmuş olacak ve sonucu sizinle paylaşıcam . ben 2 aylık evliyim iki aydır yumurtalama günlerimi takip ederek ilişkiye giriyoruz ama olmadı.bu üçüncü ayım ve şu an adetimin 6 günü...

adetim biter bitmez gün aşırı ilişkiye giricem+cenin duruşu yada ayakları havaya dikip banyo yapmıycam sabaha kadar
ilişkiden sonra eşiniz hemen çekilmesin buna dikkat edin.
ada çayı içmeye başladım
çörek otu bal tarşın karışımı yapıp macun yaptım sadece ben birer tatlı kaşığı alıcam
keçi boynuzu kürü yapıp eşime içiriyorum
incir kürü yaptım...kendim için
onun haricinde yememize içmemize dikkat ediyoruz.
ve ovülasyon testi aldım bu ayın 25 de başlıycam kullanmaya

şunada belirtmek isterim tabiki BİZ UĞRAŞIYORUZ AMA YARADAN OL DİYECEK... YANİ HERŞEYİN BAŞI DUA ARKADAŞLAR...RABBİM HEPİMİZİN YÜZENE BAKSIN....

ARKADAŞLAR OVÜLASYON TESTİNİ bu gün kullanmaya başladım bi çizgi soluk çizgi diğeride ondan belli belirsiz..... bu ne anlama geliyor bilen varmı

Kızlar ben bu küre dün başladım midemi alt üst ediyor burnumu kapatıp yiyorum amaa
Felaket sancılı bir adetim oluyor. Bir de resmen beyaz beyaz vıcık vıcık pıhtılar geliyor sanki etin sinir kısmı gibi.
Bu kürün kist yada myom sökücü etkisi olabilir mi bilen var mııı??? :50:50:

Kızlar ben bu küre dün başladım midemi alt üst ediyor burnumu kapatıp yiyorum amaa
Felaket sancılı bir adetim oluyor. Bir de resmen beyaz beyaz vıcık vıcık pıhtılar geliyor sanki etin sinir kısmı gibi.
Bu kürün kist yada myom sökücü etkisi olabilir mi bilen var mııı??? :50:50:

Canım onun için soğan kürü öneririm sana soğan kürü çok faydalı diye biliyorum ve her kullanan etkisini gördü çevremde iltihap vs sökmeye bire bir:34:

ben de 2 kez bal tarçın karışımı yediğim ay hamile kaldım. Ama ikisi de düşükle sonuçlandı.Biri kimyasal gebelikti.Tekrar yesem mi diyorum ama korkuyorum.Siz sağlıklı doğum yapabildiniz mi tekrar hamile kaldığınızı yazmışssınz.

slm kızlar 18 aydır bebek için uğraşıyoruz 2 defa kullandım 1. kullanmamda kimyasal gebelik yaşadım neyse dedim hamile kaldım en azından. buay yine kullandım ve biraz önce test yaptım çift çizgi çıktı.. yani 2 defada hamile kalmama veile oldu rabbime şükürler olsun şükürler olsun o

sağlıklı doğum yapabildiniz mı benimde 2 düşüğm oldu bal tarçın yemiştim.

cnm benım ben ve kk da 5 arkdaşaımız kullandıgımz ay hamıle kaldık çörekotu bal tarcın kullanderım

CANIM bu kürü kullanıp hamıle kalmışsın nasıl kullandın ilk aydamı hamile kaldın ben 3. gününde başladım adeimn yani dün koyu bi kıvamı oldu birazda acı anlatırmısın biraz?

arkadaslar merhaba;
kulübe yeni üye oldum 3 aylık evliyim.hamile olduğumu düşünüyordum.reglim 10 gün gecikti.kan testi yaptırdım negatif çıktı.doktora gittim ultrasonla muayene etti.adetimin gecikmesinin çok normal olduğunu polikistik over hastalığı yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi.tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi.ilaç yazdı.fakat ben ilaçları bile almadım.bir kaç gündür internetten ilaç kullanmadan hangi bitkisel tedavilerle bu hastalığı atlatabilirim diye araştırıyorum.yorumlarınızı okudum.bana da yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.dün akşam soğan kürüne başladım.regl olabilmek için.fakat hala olamadım.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

arkadaslar merhaba;
kulübe yeni üye oldum 3 aylık evliyim.hamile olduğumu düşünüyordum.reglim 10 gün gecikti.kan testi yaptırdım negatif çıktı.doktora gittim ultrasonla muayene etti.adetimin gecikmesinin çok normal olduğunu polikistik over hastalığı yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi.tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi.ilaç yazdı.fakat ben ilaçları bile almadım.bir kaç gündür internetten ilaç kullanmadan hangi bitkisel tedavilerle bu hastalığı atlatabilirim diye araştırıyorum.yorumlarınızı okudum.bana da yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.dün akşam soğan kürüne başladım.regl olabilmek için.fakat hala olamadım.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
canım ben çörek otu bal tarçın yedim ve sadece 5 gün o ay doktora gittim 3 yumurta oluşmuş biri yarın çatlar dedi hatta ilaç kullanıyormusun dedi hayır dedim tekrar sordu eminmisin kullanmadığına? hayır dedim yumurtalıklar fazla uyarılmışki her ay 1 yumurta oluşurken 3 yumurta oluşmuş.. tekrar gel çatlamışmı bakalım dedi. gittim baktı biri çatlamış diğerleri biri 3 diğeri 5 cm kiste dönüşmüş. bırakmaya karar verdim bende kist yaptı. ancak düşüncem o ki; pko hastasıysan yumurta az geliştiğinden mutlaka senin i,çin faydalı olacaktır. benim yumurta gelişimim heray bir tane normal oluyordu. kürü kullanınca kist yaptı. ama dediğim gibi pko lular için kesinlikle faydalı olacaktır.

bu kürün yanında birde karbonatı denemeni öneririm.pko lular için faydalı olduğunu okumuştum. benim çikolata kistimi yok etti. internette araştır derim karbonat pko yaz

canım ben çörek otu bal tarçın yedim ve sadece 5 gün o ay doktora gittim 3 yumurta oluşmuş biri yarın çatlar dedi hatta ilaç kullanıyormusun dedi hayır dedim tekrar sordu eminmisin kullanmadığına? hayır dedim yumurtalıklar fazla uyarılmışki her ay 1 yumurta oluşurken 3 yumurta oluşmuş.. tekrar gel çatlamışmı bakalım dedi. gittim baktı biri çatlamış diğerleri biri 3 diğeri 5 cm kiste dönüşmüş. bırakmaya karar verdim bende kist yaptı. ancak düşüncem o ki; pko hastasıysan yumurta az geliştiğinden mutlaka senin i,çin faydalı olacaktır. benim yumurta gelişimim heray bir tane normal oluyordu. kürü kullanınca kist yaptı. ama dediğim gibi pko lular için kesinlikle faydalı olacaktır.

Bende bu aksam bal corek otu tarçın karışımı yaptım ama yazdıklarını okuyunca endiselendim. Çalışan düzeni bozmayalim

bal tarçın çörekotu adet gecikmesi yaparmı aderim gecikti geciktirdiğini okudum başına böyle birşey gelen oldumu

Back
X