- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
- Konu Sahibi Beyondparadise
-
benim kızım 15.5 aylık.ben sadece reklam karşısında yedirebiliyorum. reklamlara bakarken transa geçiyo sanki.(bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama mecburum.yoksa bişey yemiyo).ama bugün ıspnak yaptım. yemedi çıkardı hep. her zaman yoğurtlu veriyodum bugün sade verdim yemedim. değişik gıdalarla deneyin yedirmeyi bence.yani yoğurt yemiyosa mesela çorba verin. meyve püresi verin. seveceği bişey illa ki çıkacaktır. ben ek gıdaya başlarken yayla çorbasıyla başlamıştım. bebekler seviyo bu çorbayı. deneyin isterseniz.Allah yardımcınız olsun.
benim kızım 15.5 aylık.ben sadece reklam karşısında yedirebiliyorum. reklamlara bakarken transa geçiyo sanki.(bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama mecburum.yoksa bişey yemiyo).ama bugün ıspnak yaptım. yemedi çıkardı hep. her zaman yoğurtlu veriyodum bugün sade verdim yemedim. değişik gıdalarla deneyin yedirmeyi bence.yani yoğurt yemiyosa mesela çorba verin. meyve püresi verin. seveceği bişey illa ki çıkacaktır. ben ek gıdaya başlarken yayla çorbasıyla başlamıştım. bebekler seviyo bu çorbayı. deneyin isterseniz.Allah yardımcınız olsun.
Benim kızımda çok iştahsız ve haliyle grip falan buluyor şuan 17,5 aylık 10,7 kg boyu 84 cm zorla yedire yedire reklamlarla bu hale geldik .Çiroz kızım benim .
yaklaşık 9-10 aylıkta 4 diş birden peşepeşe gelince sıkıntılarımız başladı . Osıra dr'umuz prakten şurup önerdi bu şurup aslında allerji şurubu yan etkisinden dolayı öneriyormuş drlar. 15gün yarım ölçek kullanın daha sonra etkisini kaybeder diyor. Çok canıma tak edince reklamlarla dahi hiçbir şey yediremeyince mecburen veriyorum ilacı verdiğim süre içinde iyi ilacı kestikten sonrada 15 gün falan iyi araya bir diş girdimi biz gene iptal o zorluklarla aldığımız 300-500 grlar hoop geri gidiyor.
Allah yardımcımız olsun
şunuda söyliyim yemeye başlayınca illa
bir kase çorba biticek diye ısrar etmiyorum
ne kadar yemek istiyorsa okadar yiyor
mesela şu anda yeni uyandı normalde hemen uyanır uyanmaz
tabağı önüne sürer bişeyler yedirmeye başlardım tabi hüsranla sonuçlanırdı
şimdi kasmıyorum kendimi bekliyorum kendine gelsin biraz oynasın iyice açlığı hissetsin
diye
Kızım ayım 23 ünde 9. ayını tamamlayacak ama hala 8 kilo bi kaç aydır reklam karşısında 3 5 kaşıkta olsa yiyordu ama şimdi mümkün değil ya püskürtüyor yada yutmuyor biberonda asla almıyor su bile içiremiyorum benim gibi olup bi çozum bulan varmı yatırıp zorla yedirmekmi lazım acaba.
birde onerebileceğiniz video yada reklam varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?