Bebek Beslenmesi Reklam karşısında yemek yiyen bebekler...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
dün doktordaydık 25 aylık olucak birkeç gün sonra
10750kg boyuda 85 cm
6ayda sadece 750 gr almış
boyuda 3 cm uzamış
napıyım dert etsemde
yemiyor dert etmesemde
bende stres yapmaktan vazgeçtim
sağlıklı gülüyor oynuyor
haraketli çok doktor zayıf ama kuvvetli dedi
aşıyı vururken zor zaptedince

benim oğlumda reklamları izlemeden yemek yemiyo..reklam bittiği anda hop kaçıyo..reklam arıyorum harıl harıl tvde bulamadığımda stres basıyo benide..dişlerden iştahsız zaten yoğurdu severek yerdi bir ay öncesine kadar şuan verdiğim anda ağzını kilitliyo..bazı günler mamayla geçiyo desem yeridir,karnı doysun bari diye mamanın içine cicibebe katıyorum öle biberonla veriyorum..öğlen uykusundan uyandığında kalkarkalkmaz değilde aradan 45dk falan geçmesini bekleyip çorba içiriyorum..hepsini bitirmesede bazen bikaç kaşıkta almış olsa içim rahatlıyo.. :89:

buaralar kardelende yemiyor anlamıyorum
düzenini bozmuyorum elimden geldiğince değişik şeyler yapıyorum
keşke reklam izlerken yese imkansız yemeyince yemiyor cadı:95:

arkadasım şakamı yapıyorsun şaka gibide

bizde artık reklam dönemi de bitti... keşke eskisi gibi oturtup televizyonun karşısına yedirebilsem.. artık ona da kanmıyor.. 18 aylık 11 kilo 84 cm boyunda...
aslında oğlumdan memnundum ben niye böyle oldu anlamdım.. çok güzel yemek yerdi.. herkes özenirdi, oğluşumun yiyişine...

benim oğlumda 14 aylık 8 kilo ek gıda fazla yemiyo
anne sütü alıyo
ek gıda biraz fazla yese daha çok kaka yapıyo
yediği gida et but olmuyo
metobolizması çok çalışıyo galiba
doktoramı götürsem bilemedim

merhaba kızlar bendede o sizdeki iştahsızdan bir tane var,oğlum 22 aylık,13 kiloya yakın boyuda 82-83 cm civarında
net söyleyemiyorum doktora gitmedik üç aydır falan...

iştahsızlık var ,zorlamasam uğraşıp didinmesem,ömrümden ömür gitmese,krizlere girmesem yediremiyorum,benimki
su hastası bende önüne iki bardak biri yarı dolu biri boş koyuyorum bardakları birbirine boşaltırken ağzına tıkıyorum..
bir ara ne kadar koyduysam bitecek saplantım vardı çocuk kusmaya başladı bende krizler ağlamalar ,yemek saati ona da bana da eziyet
oluyordu,biraz araştırdım zorlamamak gerektiği istediği kadar yemesi gerektiği sevdiği şeyleri vermemezi gerektiği söyleniyordu heryerde
,bende bunu yapmaya başladım kusmaları dırdu şimdilik zorlmaya korkuyorum,çocuk anoreksiyaSI DİYE BİŞİY VARMIŞ ÇOK TEHLİKELİ,kızlar
bende araştırıken iştah açan şeyler buldum denemedim deneyeceğim ama...öncelikle bıldırcın yumurtası,iştah açtığı gibi çokta vitaminliymiş
ben aldım deniyorum..iştahını açmasa da yediriyorum içindeki vitaminlerden faydalansın diye...
bir diğeri junor MARNYS diye bir multivitamin kullananlar ve çok memnun olanlar var,bunun sarı ve siyahı varmış arı sütü olandan sarı olandan alıcakmışız,birde octamar ve minadex önermişler..doktorunuza danışarak kulalabilirsiniz,ne diyim allah yardımcımız olsun..

kızımın bugün doğum günü ve hala sekizkilo bi çay tabağı arı mama razılıkla yiyo çok şükür ama kızlar saçlarım dökülüyo stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…