Reiki yapan yaptıran arkadaşlar!

ben zaten reiki den bahsetmiyorum ...bnmkinin adı 6. his olsa gerek eğitim falan da alamdım ama konu sahibinin dediğine göre reiki oluyomuş ama bncede reiki başka bişi olmalı...araştırmam lazım bi ara

bahsettigim şey kuantum reiki dedigin gibi farklı .)

Bende okudum ve bir ara evde hep tüy buluyordum cam açık değil eve girmesi mümkün değil ama buluyordum odamda falan eski manken var Gizem Özdilli o çalıştığım yere gelmişti ve oda anlattı onada çok olmuş eve girmesi mümkün değil o tüylerin dedi bu konu ile ilgili birine sormuş ünlü bir astrolog onları meleklerin bıraktığını söylemiş. Araştırmış oda bunu yaşayan çok kişi varmış bende dedim banada oluyor. ama inanmak ve istemek önemli bu aralar hiç olmuyor mesela aklımda bir sürü şey var belkide ondan

Herşey ALLAH'tan istenmeli ya, dua etmek varken neden bu tür inançlara girme gereksinimi duyulur anlamıyorum.

ALLAH'ın izniyle meleklerden yardım istiyoruz zaten arkadaşım :)

Yanlış bir isteyiş, neyse yolunuz hayır olsun.
Elini açarsın Rabbine yalvarırsın arada hiçkimse olmaz kararı verecek Allah neden meleği aracı yapmakla uğraşılır ki?

Son düzenleme:

Yanı ben bundan 2 sene once ankarada cok unu bı yere gıttım nlp lıderı mustafa kınınc ve reıkı uzmanı esı sewda kılınca gıttım
Yılalrcaa doktorlara psıkıyatrlara para doktum ıste neyse gel gor benım mıde bulantılarımı kesemedıker nse ınanamadım fılan sonra baktım cıdden yemek yedıkten sonra kusmuyordum {pardon } bole yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…