Reiki yapan yaptıran arkadaşlar!

Reiki evet çok güzel bir şifa enerjisi. Ama bu anlattığınız reiki ile ilgili değil.
Başka bir şeydir.
2004 yılından beri şifa enerjileriyle uğraşıyorum.
Daha kimseyi yanıma getirtemedim. Bunu düşünmedim de, denemedim de.
Reiki ile ilgili hiç bir kaynakta da bunun yapılabileceği ile ilgili bilgi yok.
Reiki şifa seansına başlamadan önce kişiden izin alınır. İzin vermezse reiki yapılmaz.
ben zaten reiki den bahsetmiyorum ...bnmkinin adı 6. his olsa gerek eğitim falan da alamdım ama konu sahibinin dediğine göre reiki oluyomuş ama bncede reiki başka bişi olmalı...araştırmam lazım bi ara

Reiki evet çok güzel bir şifa enerjisi. Ama bu anlattığınız reiki ile ilgili değil.
Başka bir şeydir.
2004 yılından beri şifa enerjileriyle uğraşıyorum.
Daha kimseyi yanıma getirtemedim. Bunu düşünmedim de, denemedim de.
Reiki ile ilgili hiç bir kaynakta da bunun yapılabileceği ile ilgili bilgi yok.
Reiki şifa seansına başlamadan önce kişiden izin alınır. İzin vermezse reiki yapılmaz.

bahsettigim şey kuantum reiki dedigin gibi farklı .)

bende melek kitapları okudum ....bi kere denedim ve oldu....şaka gibi oluyo gerçekten de...ama konsantre çok önemli...ne istediğini net bilmen lazım odaklanman ve ben cok zorlanıyorum
dikkatini çok yoğun tutabilen biri değilim en azından bu aralar

Bende okudum ve bir ara evde hep tüy buluyordum cam açık değil eve girmesi mümkün değil ama buluyordum odamda falan eski manken var Gizem Özdilli o çalıştığım yere gelmişti ve oda anlattı onada çok olmuş eve girmesi mümkün değil o tüylerin dedi bu konu ile ilgili birine sormuş ünlü bir astrolog onları meleklerin bıraktığını söylemiş. Araştırmış oda bunu yaşayan çok kişi varmış bende dedim banada oluyor. ama inanmak ve istemek önemli bu aralar hiç olmuyor mesela aklımda bir sürü şey var belkide ondan

Herşey ALLAH'tan istenmeli ya, dua etmek varken neden bu tür inançlara girme gereksinimi duyulur anlamıyorum.

ALLAH'ın izniyle meleklerden yardım istiyoruz zaten arkadaşım :)

Yanlış bir isteyiş, neyse yolunuz hayır olsun.
Elini açarsın Rabbine yalvarırsın arada hiçkimse olmaz kararı verecek Allah neden meleği aracı yapmakla uğraşılır ki?

Son düzenleme:
merhaba kızlar :) arkadaşlar reiki yaptırdım bi arkadaşıma başlarda inanmıyordum kuantum enerji işlerine fakat müthiş bişey nasıl bi rahatlama hissetme enerjidir bu bütün yükünü sıkıntını acını alıp rahatlatıyor insanı böyle.. ve birde şöyle bişey var geçenlerde uzun süredir görüşmedigim bi arkadaşımla görüştüm bi arkadaşı geldi bayanla ilk defa orda tanıştık ve arkadaşım enerji yoluyla arkadaşının eski erkek arkadaşını mekana getirdi ve daha öncede yapmışlar bunu..ve bende ısrar ettim enerji yoluyla eski erkek arkadaşımın msj atmasını istedim yarım saat gözümün önünde enerji yolladı kötü oldu biraz fzla yüklendi ama gece bana msj geldi şaka gibi..aranızda enerji kuantum yoluyla iletişime gçen arkadaşlarım varmı..bu arada yanlış anlaşılmasın bilmeyen arkadaşlarım için üç harfli gibi varlıklarla degil meleklere iletişim kuruyor..

Yanı ben bundan 2 sene once ankarada cok unu bı yere gıttım nlp lıderı mustafa kınınc ve reıkı uzmanı esı sewda kılınca gıttım
Yılalrcaa doktorlara psıkıyatrlara para doktum ıste neyse gel gor benım mıde bulantılarımı kesemedıker nse ınanamadım fılan sonra baktım cıdden yemek yedıkten sonra kusmuyordum {pardon } bole yanı

Back