ilginç....bnde de melek kartı var falan ....inanıyorum ben bu olaylara...reiki nerden öğreniyoruz?yani tekniklerini
canım ben arkadaşıma yaptırdım kendisi daha önce istanbula gitti bi başkasına yaptırmaya onun sayesinde ögrendi ve kitaplarını felan aldı okudu ve şuan gerçekten bu konuda çok iyi çok kötü oldugum zaman uzaktan bile enerji gönderebiliyr bana bi anda kendime geliyorum şaka gibi fakat gerçek
ilginç....bnde de melek kartı var falan ....inanıyorum ben bu olaylara...reiki nerden öğreniyoruz?yani tekniklerini
bende melek kitapları okudum ....bi kere denedim ve oldu....şaka gibi oluyo gerçekten de...ama konsantre çok önemli...ne istediğini net bilmen lazım odaklanman ve ben cok zorlanıyorum
dikkatini çok yoğun tutabilen biri değilim en azından bu aralar
onu ben bazen melek kartlarıyla beceriyorum yhni bakarken soruyu sormadan karşımdaki...anlıyorum soruyu .o 6. his çok önemli çok açık olmalısın....şimdi o kadar şrlatan var ki piyasada güvenemiyosun da...aynı problem bendede var dikkat ve odaklanmam sadece o an konsantre oldugun şeyi düşünmen gerekiyor..ve arkadaşım yarım saat yaptı bana bittikten sonra bütün düşündügüm şeyleri söyledii detayına kadarrrr :)
bende melek kitapları okudum ....bi kere denedim ve oldu....şaka gibi oluyo gerçekten de...ama konsantre çok önemli...ne istediğini net bilmen lazım odaklanman ve ben cok zorlanıyorum
dikkatini çok yoğun tutabilen biri değilim en azından bu aralar
vay ..ne gzl... bn o kdr ustunde durmadım açıkçası bekinin 2 kitabını okudum bide kartları aldım ...kartlar işe yarıyo ama sanki kendime değil başkalarına daha net cevap verebiliyorum...kendime gelince de anlık hislerle hareket ediyorum ....6. hissime güvenirim eskiden çok yoğundu lise sınavına kitap açmadan kafadan atarak süper geçmiştim tabi belki de tesadüfcanım öncelikle şöyle başladım ben bu olaya meleklerden bi işaret istedim bana burda oldugunuzu bi işaaret gözle görülebilir bi işaretle gösterin diye ve tüy gönderdiler bana işaret olarakk ve artık herşeyde meleklerden yardım istiyorum..şu şekilde bu bnm için hayırlımı veya şu kişi ile nasıl olur bnm için düşüncelerini rüyama giricek ve detaylı bi şekilde hatırlıcak kadar gösterin diyoru rüya yolula bile yardım ediyorlarrrr :))
yha...o derece yani ...yok canım yanıcaksa almiyim benhayr canım yok sadece inandıgını gösterceksin zaten google gir araştr bi çok yorum görürsün yapanlardan..canm oda bekininkileri okudu kartları var aynı şklde fakat bnm bilmedgm okudugu kitaplarıda var bu akşam gidicem ona ögrenip yazarım sana :)yine enerji yoluyla bişeyler yaptırıcam şirinlikler yapıcam ısrar edicem..bazen canı çok yanıyor yan etki yapıyor enerjiler kıyamıyorumm oda bana kıyamayıp canının yanıcagını bildigi halde yapıyor canm arkadaşım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?