Reiki yapan yaptıran arkadaşlar!

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
merhaba kızlar :) arkadaşlar reiki yaptırdım bi arkadaşıma başlarda inanmıyordum kuantum enerji işlerine fakat müthiş bişey nasıl bi rahatlama hissetme enerjidir bu bütün yükünü sıkıntını acını alıp rahatlatıyor insanı böyle.. ve birde şöyle bişey var geçenlerde uzun süredir görüşmedigim bi arkadaşımla görüştüm bi arkadaşı geldi bayanla ilk defa orda tanıştık ve arkadaşım enerji yoluyla arkadaşının eski erkek arkadaşını mekana getirdi ve daha öncede yapmışlar bunu..ve bende ısrar ettim enerji yoluyla eski erkek arkadaşımın msj atmasını istedim yarım saat gözümün önünde enerji yolladı kötü oldu biraz fzla yüklendi ama gece bana msj geldi şaka gibi..aranızda enerji kuantum yoluyla iletişime gçen arkadaşlarım varmı..bu arada yanlış anlaşılmasın bilmeyen arkadaşlarım için üç harfli gibi varlıklarla degil meleklere iletişim kuruyor..

ilginç....bnde de melek kartı var falan ....inanıyorum ben bu olaylara...reiki nerden öğreniyoruz?yani tekniklerini

canım ben arkadaşıma yaptırdım kendisi daha önce istanbula gitti bi başkasına yaptırmaya onun sayesinde ögrendi ve kitaplarını felan aldı okudu ve şuan gerçekten bu konuda çok iyi çok kötü oldugum zaman uzaktan bile enerji gönderebiliyr bana bi anda kendime geliyorum şaka gibi fakat gerçek

ayy bana da yollasın arkadasına soylede..enerjıye ıhtıyacım var.baskalarına yapıyormu arkadasın

bende melek kitapları okudum ....bi kere denedim ve oldu....şaka gibi oluyo gerçekten de...ama konsantre çok önemli...ne istediğini net bilmen lazım odaklanman ve ben cok zorlanıyorum
dikkatini çok yoğun tutabilen biri değilim en azından bu aralar

ilginç....bnde de melek kartı var falan ....inanıyorum ben bu olaylara...reiki nerden öğreniyoruz?yani tekniklerini

öncelikle reiki yaptır ve daha sonra ona sende yapmak istedigini söyle emin ol yardımcı olur bu konuda inancını görürse..normalde reiki yapan insanlar azdır ve bi çogu gizleyebiliyorlar

aynı problem bendede var dikkat ve odaklanmam sadece o an konsantre oldugun şeyi düşünmen gerekiyor..ve arkadaşım yarım saat yaptı bana bittikten sonra bütün düşündügüm şeyleri söyledii detayına kadarrrr :)

onu ben bazen melek kartlarıyla beceriyorum yhni bakarken soruyu sormadan karşımdaki...anlıyorum soruyu .o 6. his çok önemli çok açık olmalısın....şimdi o kadar şrlatan var ki piyasada güvenemiyosun da...

canım öncelikle şöyle başladım ben bu olaya meleklerden bi işaret istedim bana burda oldugunuzu bi işaaret gözle görülebilir bi işaretle gösterin diye ve tüy gönderdiler bana işaret olarakk ve artık herşeyde meleklerden yardım istiyorum..şu şekilde bu bnm için hayırlımı veya şu kişi ile nasıl olur bnm için düşüncelerini rüyama giricek ve detaylı bi şekilde hatırlıcak kadar gösterin diyoru rüya yolula bile yardım ediyorlarrrr :))

vay ..ne gzl... bn o kdr ustunde durmadım açıkçası bekinin 2 kitabını okudum bide kartları aldım ...kartlar işe yarıyo ama sanki kendime değil başkalarına daha net cevap verebiliyorum...kendime gelince de anlık hislerle hareket ediyorum ....6. hissime güvenirim eskiden çok yoğundu lise sınavına kitap açmadan kafadan atarak süper geçmiştim tabi belki de tesadüf

arkadaşın hangi kitapları okudu?biliyomusun? bide kendi başına öğrenmenin bi sakıncası var mı acaba?

nedense bu türşeyler pek iandırıcı gelmiyo bana sadece piskolojik birşey gibi geliyo:26:

hayr canım yok sadece inandıgını gösterceksin zaten google gir araştr bi çok yorum görürsün yapanlardan..canm oda bekininkileri okudu kartları var aynı şklde fakat bnm bilmedgm okudugu kitaplarıda var bu akşam gidicem ona ögrenip yazarım sana :)yine enerji yoluyla bişeyler yaptırıcam şirinlikler yapıcam ısrar edicem..bazen canı çok yanıyor yan etki yapıyor enerjiler kıyamıyorumm oda bana kıyamayıp canının yanıcagını bildigi halde yapıyor canm arkadaşım :))

yha...o derece yani ...yok canım yanıcaksa almiyim ben ben bana yetiyorum yha anlık geliyolar bana sonra gidiyolar ...arkadaşına söle o da burda üye olsun görüşmek isterim onunla

illa inanman gerekmiyormuş...beki de inanmıyomuş ilk başta inanmadan yapıyomuş oluyormuş öle yazıyı kitabında....vhalla bide bunun amerikan versiyonu secret var onu da okudum da gel de uygula...tembelim ben yha

benim yan komşum bahsetmişti kuantum dan enerji den pek ilgimi çekmediği için sormamıştım ama geçimini böyle sağlıyor anladığım kadarı ile randevu ile müşterilerini gidiyor çok ilginç

Reiki evet çok güzel bir şifa enerjisi. Ama bu anlattığınız reiki ile ilgili değil.
Başka bir şeydir.
2004 yılından beri şifa enerjileriyle uğraşıyorum.
Daha kimseyi yanıma getirtemedim. Bunu düşünmedim de, denemedim de.
Reiki ile ilgili hiç bir kaynakta da bunun yapılabileceği ile ilgili bilgi yok.
Reiki şifa seansına başlamadan önce kişiden izin alınır. İzin vermezse reiki yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…