Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
reiki uyumlamasından sonra hayatınızdaki değişimler
12 gün oldu uyumlanalı cok iyi hissediyorum canım. daha yeni insiye olduğum için daha tecrübeli arkadaşlarla bende fikir alışverişi yapmak paylaşmak isterim
bende kısmetse usei1 e uyumlanıcam bu ay mine1967 cevapladığın için teşekkürler canım ayrıca hayırlı olsun uyumlanman diğer arkadaşlarda fikirlerini aktarırlarsa çok mutlu olucam nede olsa daha tecrübeliler a.s.
bende kısmetse usei1 e uyumlanıcam bu ay mine1967 cevapladığın için teşekkürler canım ayrıca hayırlı olsun uyumlanman diğer arkadaşlarda fikirlerini aktarırlarsa çok mutlu olucam nede olsa daha tecrübeliler a.s.
Reiki ll.derece insiye olalı 2 yıl oldu.Hayatımda o dönemde çok önemli değişiklikler oldu.Tesadüfmü,kadermi yoksa uyumlanmanın getirisimi bilemiyorum.Kesin olan farkındalığımın arttığını söyliyebilirim.
teşekkürler arkadaşlar uyumlamadan sonra beni ne gibi değişimlerin beklediğini bilmediğim için çok heyecanlı ve bir okadarda merak içerisindeyim sizlerin deneyimlerinizi paylaşmanız beni mutlu etti sağolun.:teytey:
ben yıllardır hastalanırım ve doktora gıttıgımde antıbıyotık surup verıp yollarlar grıp gıbı oluyodum yaz kıs reıkı 1 ve 2. uyumlanmamdan sonra sureklı kendıme uygulama yapıyorudm yıne hastalandım doktora gıttım meger alerjım varmıs yıllarca bosuna kullanmısım o gereksız ılacları 3 yıldır kendımı alerjıme karsı kolluyorum cok sukur cok rahatım ....