Reiki öğrenmek...

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
Merhaba hanımlar...
Benim merak ettiğim konu reikiyi öğrenme yolları.

CD alarak evde kendimiz öğrenebilir miyiz yoksa illa kurslarına gitmemiz mi lazım.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba...?

Cd ile olacağini sanmıyorum.ancak kitap ya da internetteki makaleleri okuyarak hakkında bilgi oğrenebilirsin.Zaten gideceğin yer kurs değil orada sana reikiyi anlatıcaklar ve en sonunda reikiye uyumlanacakssın yani insiye olucaksın.uyumlanmak için karşinda bir mater olmalı yani 3.seviyeye uyumlanmiş biri.master senin vucundaki kanalları acarak enrjiyi kullanmanı sağlıyor sana 21 gunluk program veriyor sanırım o porgramda her çakranın onunde ve arkadasında elini 5'er dakika bekletiyorsun.

Önemli olan vucudundaki enerji kanallarının master ile kullanıma acılması sanırım.bende uyumlanmak stiyorum ama guvenebilceğim bir master yok.sonucu garanti eden biri olması lazım.

Kendim Reiki Macter Teacherim uzaktan kesinlikle insiye vermiyorum.ilk insiyenm 4 defa oluyo ve 2 gün sürüyo klasik Reiki benimki.Konu başlıgı açamadım yoksa faydalı bilgiler vericem burda bulunan arkadaşlarıma..Bunu unutmayın ruhunuz sizlere zarf atar bunlarda hastalıklarınız ben bunları çözen aynı zamanda danışmanlık hizmetinde bulunan bi danışmanım..Türkiye'nin birçok yerine şifa çalışmaları yanında esanslarımızla yardımcı oluyoruz..Bir kişi ruhunda huzursuzsa o insan mutlu degil ve verimli asla degildir.Bir kişi evliliginde mutsuzsa onu kapatması dahi onun sahte bi ilişkiyi sürdürmesini gösterir ve yüzleşme ye gücünün olmadıgını..Kendinizden korkmayın kapalı kapılarınızı açın tüm sorunlarınızı danışabilirsiniz..Saygılarımla..Naciye Akbal(Reiki Macter Teacher)

Ben kitabını almıştım çok uzun zaman önce fakat okumadım. Ama bikaç kişide denedim yapmayı hiç bir teorik bilgim olmadan ve hakikaten işe yaradı. Çok ilginç..

Back