- Konu Sahibi kpsshayali
-
ya eleyerek gidince b cewap ama bir de d şıkkında takıldım :) nedir cevap?
cevap d canım açıklayabilir misin
şimdiden teşekkürler
normalde mesleki rehbelik deseydi kesinlikle d diyecektim ama kariyer gelişimi derken mesleki rehberliği kastetmiş canım , çünkü ortaöğretim kurumundaki rehberliğin temel amacı meslek planlarının yapılması ve yüksek öğretime hazırlama.
diğer soru kaynaştırma eğitimi mi?
O zaman ozel egitim
sağol canım anladım, bense olaya genel gözle bakıp c demiştim
malesef kaynaştırma değil, ben de kaynaştırma yapmıştım
O zaman ozel egitim
ayy orda ilkeler yazıyo ben onu tamamen hizmetler olarak algılamışımC hic olmazki canim ilk onu elemeliydin,cunku rehberlikte ilkeler hic degismez
sedefim ilk özel egitim diger soruya da ögretim diyorum?
ayy orda ilkeler yazıyo ben onu tamamen hizmetler olarak algılamışım
evet canlarım ilki özel eğitim 2. si öğretim olucak
ben ilkine kaynaştırma dedim, neden kaynaştırma değil
bi de 2. de yönetim dedim, yönetim de araç gereçler ayarlanmıyo muydu? burda da ders için bişeyler hazırlanmış diye yönetime gittim
canım kaynatırma degil cünkü kaynastırmada herhangi sorunundan dolayı normal ögrenciler gibi olmayanları aynı sınıfa koyuyorlar ve bu sekılde hem arkadas ortamları oluyor hem daha iyi ögrenmeler gerceklestırıyorlar. soruda cocugun danısmana derdini acıklayıp fikir alması var yani herhangi sınıfa koyulma yok.
bu sekılde olan ögrenciler icin özel egitim gerekiyor ve danısmanın verdigi fikirler de bu egitimle ilgili.
2.sinde yönetim hic aklıma gelmedi ökh veya ögretimdir dedim ama ökhde rehberlik falan da işin icine giriyor diye eledim.
ögretim olur cünkü ögrenmelerin gerceklesmesi icin butun etkınlıkleri kapsayan kısıma ögretim deniyor. bu bir sürectir ve bu sürec icinde ogrencıleerın nasıl daha iyi ogrenecekleri planlanıp uygulanır[/FONT][/COLOR]
Bi de ogrenci kisilik hizmetleri.icinde kaynastirma diye bisi yok cnmozel egitim kaynastirma egitimini kapsiyo ben de o yuzden dustum zaten
Eki Görüntüle 557940 ???
Eki Görüntüle 557941 kızlar bu soruyu buraya yüklerken cevabını anladım
ama yüklemişken kzcelerim de baksın silmeyim dedim
Bir C iki A diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?