Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşımın yeni tanıştığı kız eski förtündeKim kimin neresinde tedarikçiymiş bir ben mi anlamadım?
Yok öyle bi durum olsa anlaşılırdıÖzge torbacıymış
Arkadaşınız ve siz bunu nerden biliyor?Arkadaşımın yeni tanıştığı kız eski förtünde
tedarik şeklinde kaydedilmiş
Arkadaşımın yeni tanıştığı kız eski flörtünde tedarik diye kayıtlıO ney laKim kimde nasıl kayıtlı anlayamadım.
Nerden anlaşılcakYok öyle bi durum olsa anlaşılırdı
Eski flörtünün nasıl kaydettiğini nerden biliyorsunuz ki? Arkadaşınız bilmiyor siz mi biliyorsunuz?Arkadaşımın yeni tanıştığı kız eski förtünde
tedarik şeklinde kaydedilmiş
Yok öğrenciMuhasebe işi yapıyor mu Özge belki meslekle alakalı idir.
Öyle kızlara benzemiyor işte bilmiyorum tabi ama düzgün bir kıza benziyorNerden anlaşılcak
Ben eski flörtünü tanıyordum whatsapp da konuşurlarken öyle kayıtlıydı gördüm ama sormadım şimdi içim rahat değil ne yapmalıyım bilmiyorumArkadaşınız ve siz bunu nerden biliyor?
Kendi işinize bakmalısınız.Ben eski flörtünü tanıyordum whatsapp da konuşurlarken öyle kayıtlıydı gördüm ama sormadım şimdi içim rahat değil ne yapmalıyım bilmiyorum
Sana ne?Yakın dostumun kız arkadaşı eski flörtünün reheberinde tedarik özge şeklinde kayıtlı bu ne anlama geliyor arkadaşıma söylemeli miyim?
Eski flörtünün nasıl kaydettiğini nerden biliyorsunuz ki? Arkadaşınız bilmiyor siz mi biliyorsunuz?
Ne dertler var gör,bir de benim derdime laf ediyoduj
gelengiden
Ben tanıştırdım onları o yüzden rahat değilimSizi neden ilgilendiriyor ki bu?