Y ysm90 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 182 93 18 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ysm90 #1 Merhabalar regresyon hipnozu hakkında bilgisi olan var mı ve onerebilecegi bir terapist var mı hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum Kategori doğru değilse düzeltir misiniz
Merhabalar regresyon hipnozu hakkında bilgisi olan var mı ve onerebilecegi bir terapist var mı hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum Kategori doğru değilse düzeltir misiniz
penyez83 Haşr-18/ Herkes yarın için ne hazırladığına baksın Pro Üye 23 Mart 2022 15.003 57.230 528 41 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ysm90 #2 ysm90 .!.: Merhabalar regresyon hipnozu hakkında bilgisi olan var mı ve onerebilecegi bir terapist var mı hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum Kategori doğru değilse düzeltir misiniz Genişletmek için tıkla... Sorunuz hakkında bir fikrim yok. Sizinde dualar bölümü ile ilgili bir sorunuz olmamış. Hangi bölüm doğru bilemiyorum. Konunuz doğru bölüme taşınır MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım ilgilenir
ysm90 .!.: Merhabalar regresyon hipnozu hakkında bilgisi olan var mı ve onerebilecegi bir terapist var mı hanımlar tavsiyelerinizi bekliyorum Kategori doğru değilse düzeltir misiniz Genişletmek için tıkla... Sorunuz hakkında bir fikrim yok. Sizinde dualar bölümü ile ilgili bir sorunuz olmamış. Hangi bölüm doğru bilemiyorum. Konunuz doğru bölüme taşınır MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım ilgilenir
Y ysm90 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 182 93 18 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ysm90 #3 Teşekkürler
D dilazar Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 84 -18 6 31 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ysm90 #4 merhaba ben regresyon seansı aldım. hem de on yıldır bu iş yapan birinden aldım. Ama hiç memnun kalmadım beklediğim gibi geçmedi. Tabi benden kaynaklıydı biraz da. Çokta para verdim parama çok üzüldüm yani.
merhaba ben regresyon seansı aldım. hem de on yıldır bu iş yapan birinden aldım. Ama hiç memnun kalmadım beklediğim gibi geçmedi. Tabi benden kaynaklıydı biraz da. Çokta para verdim parama çok üzüldüm yani.
Y ysm90 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 182 93 18 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ysm90 #5 Yorumunuz için teşekkürler