arkadaşlar her ay vücudu doğuma hazırlamak için rahim duvarı kalınlaşıyor, adet döneminde de o kalınlaşan tabaka gebelik oluşmadığı için doğal olarak parçalanarak atılıyor, onun atılması sırasında da kan sızıyor, dolayısıyla o parçalar doğal...
tamam bende pco sendromu var ama nedense evlendikten sonra çoklaştı gece orkidleri kullanıyorum tamamen doluyor hem kanama çok hemde ağrı ve pıhtı bazen peçeteye alıp bakıyorum aynı ciğer gibi parçalanmıyo resmen et parçası ya anlamadım
reyyan86 valla bende artık sinir oluyorum gidiyoruz içimize bişeyler sokuyoler zaten içi ağrıyo kadın doğuma gidip geldiğim gün rezalet geçiyor sancı oluyo bende bende sevmiyorum anlıcan
kizlar hepinizin anlattigi gibi evlenmeden önce bende de cok oluyordu evlendikten sonra azalmakla birlikte hala devam ediyo..ve bende en sonunda endometrioz oldugu ortaya cíkti...cünkü bu durumlar en cok endometrioz hastasi olanlarda meydana gelio..asiri agri ve parca düsürme seklinde kendi ni gösteriyo.en iyisi uzman bir doktora görünmek ve tetkiklerini yaptirmak..sonra benim gibi pisman olmayin..cünkü endometrioz un tedavisi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?