Ayyy umut olsun en güzel hediye olsun inşallah sanaİnşallah 29 Eylül de doğum günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy umut olsun en güzel hediye olsun inşallah sanaİnşallah 29 Eylül de doğum günüm
İnşallahhhhhhh İnşallahhhAyyy umut olsun en güzel hediye olsun inşallah sana
Adet oldum ben 4 gun gecikme ile
Cnmmm regli oldum ovu testim yine aynı iki çizgi ama regli oldumO halde kesinlikle bir gebelik testi yapın derim.
Bence de bir test yapın ben de merak ettim
Aa çok enteresan. Belki tekrar yumurtladınız. Değerlendirdiyseniz regl bitince bidaha test yapın derimCnmmm regli oldum ovu testim yine aynı iki çizgi ama regli oldum
Aa çok enteresan. Belki tekrar yumurtladınız. Değerlendirdiyseniz regl bitince bidaha test yapın derim
İnşallah bi sonraki ay olsun.Evet ilk defa başıma böyle birşey geliyor baya basbaya regli hani böyle kahverengi gibide degil
Bi bitsin bakalım inşallah öyledir aylardır bekliyorum
Evet ilk defa başıma böyle birşey geliyor baya basbaya regli hani böyle kahverengi gibide degil
Bi bitsin bakalım inşallah öyledir aylardır bekliyorum
Benimde ovulasyon testlerim böyle 10 Eylül değerlendirdik sonra 13 Eylül değerlendirdik 14 ara verip 15 Eylül yine değerlendirdik iyi mi acaba değerlendirme gunleri]
ne yaptın bügün de ovulasyon tetsi yaptın mı ?Dogru günleri degerlendirmişsin çatlamış gibi duruyor ama inşallah olmuştur hayırlı haberlerin gelir
ne yaptın bügün de ovulasyon tetsi yaptın mı ?
Ay insallah canım ya testi ne zaman yapmam lazım peki o zaman catladiktan 14 gün sinea regl okunuyormuş öyle yazıyordu 14 gün sonra test yapsam cikar mi ki
Aaa regli mi oldun erken mi oldun ? Baya baya geliyor mu ? Gebelik testi niye yapmak istedin?Yaptım cnm yine çift çizgiydi ama sonra regli oldum anlayamadım birşey belli ki yumurtlamaydı heralde
Aaa regli mi oldun erken mi oldun ? Baya baya geliyor mu ? Gebelik testi niye yapmak istedin?
Kanaman herzamanki gibi mi geliyor yoksa az az filan mı?Canımmm benim çok midem falan bulanıyor yemek üşüttüm mü acaba dedim birde ovu öyle çıkınca yaptım tabi şu an emin yine degilim