Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık yumurtlama vs. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum fsh yüksek. sadece bu ay hayıt otu macunu kullandım bakalım bilmiyorum eşimde pektamin kullandı kasıklarım belim çok garip diş etlerim kanıyo bacaklarım kırık gibi ağrıyo anlamadımAllah yardımcımız olsun pozitif görelim inşallah hep beraber ama 10 ay yinede uzun degil modunuzu sakın düşürmeyin benim 2 yıla yaklaştı siz yumurtlama yakalayabiliyor musunuz dogru günleri degerlendirebildiniz mi
Buna geç döllenme deniyor işte büyük ihtimal regle yakın yumurtlamışsınızdırAy 5 gun kala yumurtlama oluyorsa ne güzel olur bende 5 gun kala korunmasiz yasayabildim cok merak ediyorum adetim 3 gun gecikti ama teste cikmadi
Ay 5 gun kala yumurtlama oluyorsa ne güzel olur bende 5 gun kala korunmasiz yasayabildim cok merak ediyorum adetim 3 gun gecikti ama teste cikmadi
Ay 5 gun kala yumurtlama oluyorsa ne güzel olur bende 5 gun kala korunmasiz yasayabildim cok merak ediyorum adetim 3 gun gecikti ama teste cikmadi
Artık yumurtlama vs. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum fsh yüksek. sadece bu ay hayıt otu macunu kullandım bakalım bilmiyorum eşimde pektamin kullandı kasıklarım belim çok garip diş etlerim kanıyo bacaklarım kırık gibi ağrıyo anlamadım
Bana bir gebelik testi yapmanız gerekir gibi geldi.
O hiç belli olmuyor canım çünkü bazne yumurtlama günleri değişebiliyor adetten hemen sonra ile yumurtlama olabilir o yüzden eğer bu ay olmazsa. Birdahaki aya adetin biter bitmez teste başlamalısın.Yarın daha net belli olur diye düşünüyorum eger yumurtlamaysa 2 senedir demekki ben hep yanlış günleri degerlendirmişim
27 eylülValla bende çift çizgi var ama yumurtlama diye düşünüyorum gün geçtikçe koyulaşıyor burda okudugum kadarıyla olabiliyormuş ama bekleyip görücez ayy inşallah
Hayıt otuyla kalanları çok duydum inşallah sendede faydasını görürsün bat ne zaman belkide hamilesindir
İnşallah hayırlısı bakalımValla bende çift çizgi var ama yumurtlama diye düşünüyorum gün geçtikçe koyulaşıyor burda okudugum kadarıyla olabiliyormuş ama bekleyip görücez ayy inşallah
Hayıt otuyla kalanları çok duydum inşallah sendede faydasını görürsün bat ne zaman belkide hamilesindir
O hiç belli olmuyor canım çünkü bazne yumurtlama günleri değişebiliyor adetten hemen sonra ile yumurtlama olabilir o yüzden eğer bu ay olmazsa. Birdahaki aya adetin biter bitmez teste başlamalısın.
Çok düzenli midir regliniz?
27 eylül
İnşallah 29 Eylül de doğum günümİnşallah hayırlı haberlerini alırız senin
O halde kesinlikle bir gebelik testi yapın derim.Evet hep 28 günde bir olurum çok nadir bir iki gün oynar
Olursa vericem.insCanım bizede haber ver inşallah gebelik olur