Evet olabilir tabi. 3 gündür mü yapıyorsunuz testi?Kızlar merhaba reglime 5 gün var ben ovu takibi yeni yapmaya başladım daha önce fırsatım olmadı testler gün geçtikçe koyulaşmaya başladı yeni yumurtlama olmuş olabilir mi regliye bu kadar yakın yumurtlama olur mu sizce
Peki adet döngünüz kaç gün zamanında o adet olur musunuz hep ?
Gebelik olsaydı ilk testte koyu çıkardı adete yakın yumurtlama olan da oluyor sende de öyle olmuş demek kiEvet evet düzenli regli olurum 28 gündür döngüm şöyle korunmasız ilişkide olalı 7 8 gün oldu o yüzden gebelik diyemedim
Peki gebelik olsaydı gün gün koyulaşmazdı dimi gördügün kadrıyla herkeste direk eşit çıkmış
Hepsi eşit değil git gide koyulmuş. Tam tersine hormonlr çoğaldıkça koyulur. Belki daha önceki ilişkilerden olmuş olabilir tek ilişki mi oldu?Evet evet düzenli regli olurum 28 gündür döngüm şöyle korunmasız ilişkide olalı 7 8 gün oldu o yüzden gebelik diyemedim
Peki gebelik olsaydı gün gün koyulaşmazdı dimi gördügün kadrıyla herkeste direk eşit çıkmış
Belki hamişsindir kuzum bi gebelik testi yapsana hamileliktede koyulaşıyo çünkü ovülasyon testi regle yakınsanKızlar merhaba reglime 5 gün var ben ovu takibi yeni yapmaya başladım daha önce fırsatım olmadı testler gün geçtikçe koyulaşmaya başladı yeni yumurtlama olmuş olabilir mi regliye bu kadar yakın yumurtlama olur mu sizce
Gebelik olsaydı ilk testte koyu çıkardı adete yakın yumurtlama olan da oluyor sende de öyle olmuş demek ki
Hepsi eşit değil git gide koyulmuş. Tam tersine hormonlr çoğaldıkça koyulur. Belki daha önceki ilişkilerden olmuş olabilir tek ilişki mi oldu?
Yani ikinci kez yumurtlama ihtimali de var ama gebelik imkansız değil açıkçası.
Evet bugün yarın ve ertesi gün değerlendirÇok teşekkür ederim degerlendiriyim o zaman ben
Belki hamişsindir kuzum bi gebelik testi yapsana hamileliktede koyulaşıyo çünkü ovülasyon testi regleKızlar merhaba reglime 5 gün var ben ovu takibi yeni yapmaya başladım daha önce fırsatım olmadı testler gün geçtikçe koyulaşmaya başladı yeni yumurtlama olmuş olabilir mi regliye bu kadar yakın yumurtlama olur mu sizce
Sen hemen bir erken gebelik testi yap yinede inşallah hamişsindirrrrrEvet evet düzenli regli olurum 28 gündür döngüm şöyle korunmasız ilişkide olalı 7 8 gün oldu o yüzden gebelik diyemedim
Belki hamişsindir kuzum bi gebelik testi yapsana hamileliktede koyulaşıyo çünkü ovülasyon testi regle yakınsan
Bir gebelik testi dene istersen birde değerlendir bence yumurtlamaysa kaçırma bariŞöyle şehir dışındaydım 8 gün önce üst üste ilişki oldu 3 4 kez regliyi bekliyim degerlendirerek inşallah gebeliktir tabi 1,5 senedir bekliyorum
Belki hamişsindir kuzum bi gebelik testi yapsana hamileliktede koyulaşıyo çünkü ovülasyon testi regle
Sen hemen bir erken gebelik testi yap yinede inşallah hamişsindirrrrr
Bi
Bir gebelik testi dene istersen birde değerlendir bence yumurtlamaysa kaçırma bari
10 aydır negatif görüyorum her ufacık bir değişim bile bir umut hayal kırıklığı yaşıyoruz evet ama regl oluncs daha büyük hayal kırıklığı oluyo testi zaten negatif çıkacağını biliyorum ama yinede yapıyorum kafasında yapıyorsun negatif çıksada regl olduğun kadar hayal kırıklığı olmuyor o yüzden hadi bismillah de bi erken gebelik testi yap minnoşunun varlığını gör inşallahBende herkes gibi çok hayal kırıklıgı yaşayınca çok korkuyorum regli geçmeden yapamıcam gibi
Tamam o zaman bekle adet geciksin sen de bu arada keyfii değerlendir. Ovulasyon testlerine devam et yanlız, bakalım çatlama silikleşme olacak mıYumurtlamayı degerlendiriyim ben mutlaka size yazıcam Allah razı olsn yorumlarınız için negatif görürsem yumurtlamayıda degerlendiremem üzülüp diye
10 aydır negatif görüyorum her ufacık bir değişim bile bir umut hayal kırıklığı yaşıyoruz evet ama regl oluncs daha büyük hayal kırıklığı oluyo testi zaten negatif çıkacağını biliyorum ama yinede yapıyorum kafasında yapıyorsun negatif çıksada regl olduğun kadar hayal kırıklığı olmuyor o yüzden hadi bismillah de bi erken gebelik testi yap minnoşunun varlığını gör inşallah
Tamam o zaman bekle adet geciksin sen de bu arada keyfii değerlendir. Ovulasyon testlerine devam et yanlız, bakalım çatlama silikleşme olacak mı