- 8 Şubat 2020
- 219
- 206
-
- Konu Sahibi Mavilerinicinden
Benim 3 testim de böyle çıktıbenim reglden 4 gün önce erken gebelik testinde böyleydi
olabilir ben hep internetten aldim, eczanalerde bulamadım hiç.Ya bu bahsettiğiniz normal gebelik testlerinden pahalı olan mı ? Dün bi eczaneye sordum bunu da onu heryerde bulamazsınız pahalı biraz dedi
var ama çizgi yani hemen çıktıysa bence gebelik var. benim döllenme erken oldu diye düsünüyor doktorum çünkü reglden 3 gün önce değerim 306 idi. ama bir arkadasim regl günü aynı senin gibi silik çizgi çıkmıştı hem de normal testte, erken gebelik testi değil. kan vermisti 30 küsür çıkmıştı.Benim 3 testim de böyle çıktı
İnşallah vardır o zamanvar ama çizgi yani hemen çıktıysa bence gebelik var. benim döllenme erken oldu diye düsünüyor doktorum çünkü reglden 3 gün önce değerim 306 idi. ama bir arkadasim regl günü aynı senin gibi silik çizgi çıkmıştı hem de normal testte, erken gebelik testi değil. kan vermisti 30 küsür çıkmıştı.
Merhaba. Ben ilk artımed de gördüm ama ondan sonra 3farklı markayla denedim hepsinde çıktıMerhaba testinizin markası neydi acaba? Bende üç gün kala artımed yaptım silik çıktı ama çok şikayet varmış kafam karıştı
Mrb sonuç nedirMerhaba. Ben ilk artımed de gördüm ama ondan sonra 3farklı markayla denedim hepsinde çıktı
Merhaba, hamileliğim doğruymuş ama kimyasalmış maalesefMrb sonuç nedir
Kısa sürede sağlıklı bir gebelik dilerimMerhaba, hamileliğim doğruymuş ama kimyasalmış maalesef
bende erken gebelik testleri hep doğru sonuc verdi ama. ben predictor marka kullanıyorum o hiç kuruma çizgisi falan da çıkarmıyor.
ben göremedim bence bekle biraz daha. 7 gün çok erken gibiEki Görüntüle 3454107
Benim prodictor de bu adete 7 gün var ne diyorsun