- 8 Şubat 2020
- 219
- 206
-
- Konu Sahibi Mavilerinicinden
Ben bata 5 gün kala yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi ilk başta çıkmadı sonradan silik bir çizgi oluşmuş bata 1 gün kalada kaset test yaptım çift çizgi çıktı gününüzü bekleyip kan testi verebilirsinizKızlar selam. Ben dün burda bi konu açmıştım kaset test silik gibi gelmişti ama emin olamamıştım. Bugün erken gebelik testi aldım artımed marka. Başta hemen çizgi çıktı ama sonra kayboldu yavaş yavaş baya hayalete dönüştü. Sonra başka bir marka aldım ama hemen arka arkaya idrarla yaptığım için sanırım ondan da sonradan hayalet çizgi oluştu. Oda kurumadır diye bu sefer prodoctor marka erken gebelik testiyle tekrar denedim bir kaç saat sonra, onda da hayalet çizgi hemen belirdi. Niye gününü beklemeden ısrarla deniyorsun derseniz enfeksiyon için fitil kullanacaktım emin olmak istedim.
Şimdi sorum şu, bata 4 gün kala erken gebelik testlerinin bu kadar silik çizgi çıkması normal mi? Yoksa daha mı koyu çıkması gerekirdi? Başına gelen var mı?
Uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim
Kaset test için bir kaç gün beklemeyi düşündüm açıkçası çünkü erken gebelik testinde o kadar silik ki kasetten hiç emin olamam gibiBence kaset testle tekrarlayin fitil icin icinizin rahat etmesini istiyorsaniz kesinlikle bir kan verin. Bana gebesiniz gibi geldi
Benim 5 gun kala kasette silik cizgi olarak cikti erken testte cikmadi meselaKaset test için bir kaç gün beklemeyi düşündüm açıkçası çünkü erken gebelik testinde o kadar silik ki kasetten hiç emin olamam gibi
İşte fitil kullanmak için acele ettim ama anlayamadım böyle de. Siz şuan hamile misiniz?Ben bata 5 gün kala yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi ilk başta çıkmadı sonradan silik bir çizgi oluşmuş bata 1 gün kalada kaset test yaptım çift çizgi çıktı gününüzü bekleyip kan testi verebilirsiniz
Aaa öyle de oluyo muBenim 5 gun kala kasette silik cizgi olarak cikti erken testte cikmadi mesela
Evet hamileyim, darısı size olsun inşallahİşte fitil kullanmak için acele ettim ama anlayamadım böyle de. Siz şuan hamile misiniz?
Çok sevindim hayırlı olsunEvet hamileyim, darısı size olsun inşallah
Allah razı olsunÇok sevindim hayırlı olsunamin inşallah
Bende 4 gün kala çok silik bir pembe çizgi ile öğrendim klasik testti kaset test ona mi diyorsunuz anlamadım ama
Bende 4 gün kala çok silik bir pembe çizgi ile öğrendim klasik testti kaset test ona mi diyorsunuz anlamadım ama
İnşallah hayırlısıyla sizde hamilesinizdir
Tesekkur ederim ben 3 yıl önce aldım darısı başınızakaset testte bu kadar silik olsa anlarım ama erken gebelik testinde böyle olması aklımı karıştırdı sanırım
Çok teşekkür ederim, sizde sağlıkla alın kucağınıza
Ay ne güzel benim bu kadar gözükmüyor iştebenim reglden 4 gün önce erken gebelik testinde böyleydi
bende erken gebelik testleri hep doğru sonuc verdi ama. ben predictor marka kullanıyorum o hiç kuruma çizgisi falan da çıkarmıyor.Ay ne güzel benim bu kadar gözükmüyor işte
Ya bu bahsettiğiniz normal gebelik testlerinden pahalı olan mı ? Dün bi eczaneye sordum bunu da onu heryerde bulamazsınız pahalı biraz dedibende erken gebelik testleri hep doğru sonuc verdi ama. ben predictor marka kullanıyorum o hiç kuruma çizgisi falan da çıkarmıyor.