Regliye 4gün kala erken gebelik testinde silik çizgi

Mavilerinicinden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
219
206
Kızlar selam. Ben dün burda bi konu açmıştım kaset test silik gibi gelmişti ama emin olamamıştım. Bugün erken gebelik testi aldım artımed marka. Başta hemen çizgi çıktı ama sonra kayboldu yavaş yavaş baya hayalete dönüştü. Sonra başka bir marka aldım ama hemen arka arkaya idrarla yaptığım için sanırım ondan da sonradan hayalet çizgi oluştu. Oda kurumadır diye bu sefer prodoctor marka erken gebelik testiyle tekrar denedim bir kaç saat sonra, onda da hayalet çizgi hemen belirdi. Niye gününü beklemeden ısrarla deniyorsun derseniz enfeksiyon için fitil kullanacaktım emin olmak istedim.

Şimdi sorum şu, bata 4 gün kala erken gebelik testlerinin bu kadar silik çizgi çıkması normal mi? Yoksa daha mı koyu çıkması gerekirdi? Başına gelen var mı?

Uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim

Bence kaset testle tekrarlayin fitil icin icinizin rahat etmesini istiyorsaniz kesinlikle bir kan verin. Bana gebesiniz gibi geldi

Ben bata 5 gün kala yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi ilk başta çıkmadı sonradan silik bir çizgi oluşmuş bata 1 gün kalada kaset test yaptım çift çizgi çıktı gününüzü bekleyip kan testi verebilirsiniz

İşte fitil kullanmak için acele ettim ama anlayamadım böyle de. Siz şuan hamile misiniz?

Bende 4 gün kala çok silik bir pembe çizgi ile öğrendim klasik testti kaset test ona mi diyorsunuz anlamadım ama

İnşallah hayırlısıyla sizde hamilesinizdir

kaset testte bu kadar silik olsa anlarım ama erken gebelik testinde böyle olması aklımı karıştırdı sanırım

Çok teşekkür ederim, sizde sağlıkla alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…