Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba, beklediğim? adet tarihim 17 ocak.. yine pek belirtim yok hamilelikle ilgili.. sadece kasıklarımda ağrı giriyor ama adet olucakmışım gibi.. ama çok çok kısa sürüyor adetime hazırlık mı yapıyor acaba hormonlarım.. ayrıca çok uykum var depresyonda mıyım acaba diyorum.. bi iş değişikliğim var da canım sıkkın bu aralar.. çok akıntım var ona bir anlam veremedim. üşüttüm diyeceğim çok dikkat ederim kendime.. sadece şu var eşim bu ay çok enteresan rüyalar gördü, ve rüya tabirlerinden baktığımda hep erkek çocuk sahibi olacaksınız diye yorumlanıyordu her rüyası.. hakkımızda hayırlısı olsun..
mrb arkadaşım benimde karnımda ağrı var hani mekik çekersinde karnın kasılır ya işte öyle bi şey eşinin rüyası inşallah hayra çıkar
benimde 8 günkaldı reglime bnde hiç belirti yok anlamadm bişey
al benden de o kadar
belırsizlık ne kadr kotuymşş offffff yaaaaaaaaaa
belirsizlik kötü de inan bana belirti olupta hüsran olması daha kötü.. psikolojimizle tüm hormonları etkileyebiliyoruz.. ben bundan önceki aylarda yoğun belirti yaşayıp yada öyle sanıp adet zamanımı öne çektim.. o yüzden kendimizi kasmadan olağanca rahat hareket etmeliyiz. Allah'ım bunları ben mi söylüyorum :):18:
arkadaşlar merhaba, beklediğim? adet tarihim 17 ocak.. yine pek belirtim yok hamilelikle ilgili.. sadece kasıklarımda ağrı giriyor ama adet olucakmışım gibi.. ama çok çok kısa sürüyor adetime hazırlık mı yapıyor acaba hormonlarım.. ayrıca çok uykum var depresyonda mıyım acaba diyorum.. bi iş değişikliğim var da canım sıkkın bu aralar.. çok akıntım var ona bir anlam veremedim. üşüttüm diyeceğim çok dikkat ederim kendime.. sadece şu var eşim bu ay çok enteresan rüyalar gördü, ve rüya tabirlerinden baktığımda hep erkek çocuk sahibi olacaksınız diye yorumlanıyordu her rüyası.. hakkımızda hayırlısı olsun..
bemim dr. bana folik asitin hamile kalmaya yardimci olacagini söyledi folik asit kullaniyormusunuz kizlar ?
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum benim reglim ya pazar ya da salı günü olucak .. geçen ay çalışmalara başladık .. 2 gün önce gidip kan testi yaptırdım 1 çıktı .. yani olumsuz .. sizce kesin hamile değilimdir diyebilirmiyim yoksa bu değer adetten sonra mı çıkıyor
bazen geç döllenme olduğunda reglınden sonra artış olabilir ama
reglin gecikmeden test yapmaki
moralını etkilemesin ben mesela öyle yapcamm :18:
okuyordum böyle şeyleri ben etkilenmem diyordum ama o değeri görünce moralim altüst oldu .. sanırım psikolojik bilmiorum ama belirtiler var