Ahahaha ebey bencedeNette bir yazı gördüm orda bayanın teki adetim 2 gün gecikince yaptirdim
Geç dollenmede olabilir streste olabilir. Bugün nette öyle yazıları okuyordum bayanım biri yazmış adetim 2 gün geçince yaptirdim 0.3 1 haftayı geçince yaptirdim 164.5 cıktı diye yazmış hatta resmi screnshot yapip buraya attim. Kırmızılar gelene kadar üzülmeyeceğim
İnş beraber hamiş kalırızBen şöyle söyleyeyim benim adetim bir keresinde 5 gün gecikmişti normalde 28-31 gün arasında oluyordum ben gecikince test yapmıştım negatifti . Ve yaptığımın akşamında regl olmuştum ki akşam regl olmam çok çok nadir başıma gelir. Ama inşallah siz hamişsinizdir. Bizimde 1 yılı çoktan geçti , martta rahim filmine girecektim corona çıkınca erteledim daha bugün girdi onda da kanallar açık çıktı bir sorun yok . Allah’a kalmış bir şey biz tüm testleri yaptırdık
Hayırlısı diyorum bakalım şimdi bir kadın doğuma tekrar gideceğim. Allahtan hayırlısını diliyorum sağlıklı, vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Corona zamanı streste yapmadım çakşır kökü suyu falan içtim ama yok olmadı.. Allah isteyen herkese nasip etsinİnş beraber hamiş kalırız
AminHayırlısı diyorum bakalım şimdi bir kadın doğuma tekrar gideceğim. Allahtan hayırlısını diliyorum sağlıklı, vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Corona zamanı streste yapmadım çakşır kökü suyu falan içtim ama yok olmadı.. Allah isteyen herkese nasip etsin
6 yıllık evliyim 2015 yılında doğaldan hamile kaldım 3.ayda kalp atışları durunca kürtaj oldum. Sonrasinda 2 sene kadar korunduk istedik akisina biraktik olmadi yapilan butun tahliller hersey cok normal. Dogaldab olmasini engelleyen bisey yok ama 4 kere rahim filmi çektirmiş 3 kere histeroskopi operasyonu olmuş 2 yumurta catlatma 1 aşılama 2 tüp bebek transferi görmüş biriyim biz tedbirimizi alalimda takdir rabbimin canimBen şöyle söyleyeyim benim adetim bir keresinde 5 gün gecikmişti normalde 28-31 gün arasında oluyordum ben gecikince test yapmıştım negatifti . Ve yaptığımın akşamında regl olmuştum ki akşam regl olmam çok çok nadir başıma gelir. Ama inşallah siz hamişsinizdir. Bizimde 1 yılı çoktan geçti , martta rahim filmine girecektim corona çıkınca erteledim daha bugün girdi onda da kanallar açık çıktı bir sorun yok . Allah’a kalmış bir şey biz tüm testleri yaptırdık
Bende 4 senelik evliyim 1.5 seneye yakındır istiyoruzda bakalım sonuçlar normal ilerliyor. Tüp bebek olacak gibi bu gidişle, olmasına olsun ama ikiz olursa kirada oturuyoruz , elimin ailesinin desteği yok ve şu an tek eşim çalışıyor onun maaşıyla geçinmek bizi yorar bu yüzden askıya alabiliriz tüp bebek işini yaşım 30 benimde.6 yıllık evliyim 2015 yılında doğaldan hamile kaldım 3.ayda kalp atışları durunca kürtaj oldum. Sonrasinda 2 sene kadar korunduk istedik akisina biraktik olmadi yapilan butun tahliller hersey cok normal. Dogaldab olmasini engelleyen bisey yok ama 4 kere rahim filmi çektirmiş 3 kere histeroskopi operasyonu olmuş 2 yumurta catlatma 1 aşılama 2 tüp bebek transferi görmüş biriyim biz tedbirimizi alalimda takdir rabbimin canim
Çok ilginç ki kış aylarında 30-31 günde regl olurken yaz aylarında 28-29 günde regl oluyorum :) yani mevsim değişiklikleri Regl erken gelmesine geç gelmesine neden olabiliyor . Bundan sonra sanırım bir hafta geçmeden test mest yapmam diyorum :)Amin
Ben bu ay çok üzüldüm çok stres yaştım o yüzden oldu bu muhtemelen
Ilk denemede genelde tek embriyo transferi yapılıyor 2.transferde 2 embriyo yani bende öyle oldu. Doktoruma ilk transferde 2 tane olsun dedim yasal olarak ilk denemede 2 emriyo transferi yapamıyoruz demisti. Evet bu tür tedavilerde maddiyat gerçekten önemli. Rabbim yardımcınız olsun canim.Bende 4 senelik evliyim 1.5 seneye yakındır istiyoruzda bakalım sonuçlar normal ilerliyor. Tüp bebek olacak gibi bu gidişle, olmasına olsun ama ikiz olursa kirada oturuyoruz , elimin ailesinin desteği yok ve şu an tek eşim çalışıyor onun maaşıyla geçinmek bizi yorar bu yüzden askıya alabiliriz tüp bebek işini yaşım 30 benimde.
Valla ben yılmadan ayda 4 5 tane test yapiyorum regli olana kadar. Tabi herkese tavsiye etmem çünkü bendeki makyaklık boyutu oldu zaten negatifi göreceğim diyorum ve yapiyorumÇok ilginç ki kış aylarında 30-31 günde regl olurken yaz aylarında 28-29 günde regl oluyorum :) yani mevsim değişiklikleri Regl erken gelmesine geç gelmesine neden olabiliyor . Bundan sonra sanırım bir hafta geçmeden test mest yapmam diyorum :)
Umut fakirin ekmeğidir be canimKızlar bence çok umutlanmayın Çünkü benim adetlerim düzenlidir bir iki kere gecikti hatta birinde 5 gün gecikti testte silik çıktı kan verecektim ertesi gün adet oldum.
Teşekkür ederim canım . Şu an geçiniyoruz çok şükür , tüp bebek masraflarıda çıkar ama sonrasını düşünüyorum hele bir de ikiz olursa eşimin üstüne çok yük binecek o yüzden kendi ailesinde var ikiz 10 yıl sonra oldu, onlardan gördüğü için tabi ne kadar zorlayıcı olduğunu o da korkuyor. Ama Allah büyük dua ediyoruz . Keşke hemencik hamile kalsaydık :) çok inanmıştım ilaçları bitirir bitirmez hamile kalacağıma ama nerdeeee :)Ilk denemede genelde tek embriyo transferi yapılıyor 2.transferde 2 embriyo yani bende öyle oldu. Doktoruma ilk transferde 2 tane olsun dedim yasal olarak ilk denemede 2 emriyo transferi yapamıyoruz demisti. Evet bu tür tedavilerde maddiyat gerçekten önemli. Rabbim yardımcınız olsun canim.
Ben söylüyorum da ben de umut ediyorumUmut fakirin ekmeğidir be canimkırmızılar gelene kadar umutlar bitmesin
Ben o işi iki defa yaptım bir keresinde bi mide bulantısı yaşamıştım anlatamam yani dahiliyeye gidecektim erken gebelik testi almıştım negatifti. Sonraki ayda 5 gün gecikti onda da işte sabah yaptım testi akşamına regl oldumValla ben yılmadan ayda 4 5 tane test yapiyorum regli olana kadar. Tabi herkese tavsiye etmem çünkü bendeki makyaklık boyutu oldu zaten negatifi göreceğim diyorum ve yapiyorum
Bencede öyle yapÇok ilginç ki kış aylarında 30-31 günde regl olurken yaz aylarında 28-29 günde regl oluyorum :) yani mevsim değişiklikleri Regl erken gelmesine geç gelmesine neden olabiliyor . Bundan sonra sanırım bir hafta geçmeden test mest yapmam diyorum :)
Canım ne yaptin regli oldunmu bugün 5.günüm hala olmadım teste yaptım yine negatifTeşekkür ederim canım . Şu an geçiniyoruz çok şükür , tüp bebek masraflarıda çıkar ama sonrasını düşünüyorum hele bir de ikiz olursa eşimin üstüne çok yük binecek o yüzden kendi ailesinde var ikiz 10 yıl sonra oldu, onlardan gördüğü için tabi ne kadar zorlayıcı olduğunu o da korkuyor. Ama Allah büyük dua ediyoruz . Keşke hemencik hamile kalsaydık :) çok inanmıştım ilaçları bitirir bitirmez hamile kalacağıma ama nerdeeee :)
Benim reglim geçti zaten , regl geçtikten sonra rahim filmi çektirdim . Dün de kadın doğuma gittim hiç bir problem görünmüyor dedi. Eşimde daha önce sperm testi vermişti.. sanırım bizimki sebepsiz . Cinsel ilişki sıklığınıda sordu söylediğimde şu an kesin olması lazımdı dedi .Canım ne yaptin regli oldunmu bugün 5.günüm hala olmadım teste yaptım yine negatif
Hayirlisi olsun canim herşeyin vakti zamanı var. Bizdede hicbir problem yok ama olmuyor. Rabbimin hazinesi büyük elbet birgün olacaktır. Bende 6 günün üzerine regli oldumBenim reglim geçti zaten , regl geçtikten sonra rahim filmi çektirdim . Dün de kadın doğuma gittim hiç bir problem görünmüyor dedi. Eşimde daha önce sperm testi vermişti.. sanırım bizimki sebepsiz . Cinsel ilişki sıklığınıda sordu söylediğimde şu an kesin olması lazımdı dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?