Hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi durumda olanlarada dualarinizi eksik etmeyin.Evdeki idrar testlerinde her ay negatifi görünce bunalıma giriyorum birde kan testinde görürsem ne olurum bilemiyorumCnm bende reglim 2 gün geçtikten sonra test yapmıştım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 3600 lerde çıkmıştı değerim, rabbim bekleyen herkese nasip etsin belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır testte, kan ver sende emin olmak için
Hadi inşşş bacım tüm dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyorum heycanla bu arada benimde o zamanlar beyaz akıntım vardı ve göhsümdede bi hassaslık olmuştu, rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesinHayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi durumda olanlarada dualarinizi eksik etmeyin.Evdeki idrar testlerinde her ay negatifi görünce bunalıma giriyorum birde kan testinde görürsem ne olurum bilemiyorum
Amin Aminnn insallah canim. Benim adet belirtilerimde göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı 2 aydır o bile yok anlayamıyorum bileHadi inşşş bacım tüm dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyorum heycanla bu arada benimde o zamanlar beyaz akıntım vardı ve göhsümdede bi hassaslık olmuştu, rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin
Merhaba bugün sabah ilk idrarla kaset tipi testlerden yaptim yine bisey çıkmadı. Ama dün bir arkadasimla konustum onunda reglisi 1 hafta geçmiş evde test yapmış çıkmayınca kan vermiş öyle öğrenmiş ve yine başka bir arkadaşım onunda reflüsü geçmiş test yapmış ilk 10 dkda bisey çıkmamış kuruma çizgisine aldanarak ve eşinin ısrarı üzerine gidip kan vermiş hamile değilimdir düşüncesi ile gittim ama sonucun 5 haftalık hamile olarak çıktı. Bende bu gazla gidip kan verdim sonucu bekliyorum. Birde inanilmaz derecede sol kasığımdan baslayip bacağıma kadar inen ağrı var sanki biri bacaklarımdaki kaslarımdan geçip duruyor ve beni gece uyutmadıMerhaba tekrar test yaptınız mı? bende aynı durumdayım 10 gündür kasık ağrılarım var vücut sıcaklığım 36.6-8 arasında yüksek.iştahım arttı adetim bugün 2 gün geçti test yaptım hem erken gebelik Hem normal ama ikisi de negatif çıktı.yanlış Olma ihtimali var mıdır sizce?
36.6 normal vücut ısısı diye biliyorum benMerhaba tekrar test yaptınız mı? bende aynı durumdayım 10 gündür kasık ağrılarım var vücut sıcaklığım 36.6-8 arasında yüksek.iştahım arttı adetim bugün 2 gün geçti test yaptım hem erken gebelik Hem normal ama ikisi de negatif çıktı.yanlış Olma ihtimali var mıdır sizce?
Benim hep 35.9 falan çıkar 4 gündür yüksek böyle36.6 normal vücut ısısı diye biliyorum ben
Umarim bizim gibi bekleyen herkes sizde bende guzel haberler aliriz. Muhakkak sizi haberdar edeceğim rabbim kucağımızı boş bırakmasınumut oldunuZ bana mesajınızla.inşallah hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyorum.sizden cesaretle bende giderim
Sonucumu aldim ne yazıkki 0.18 negatif umarim sizin pozitif olurumut oldunuZ bana mesajınızla.inşallah hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyorum.sizden cesaretle bende giderim
Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahSonucumu aldim ne yazıkki 0.18 negatif umarim sizin pozitif olur
Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
amin cümlemize insallah
Tatlım adet oldun mu ?Merhaba arkadaslar öncelikle rabbim benim gibi yıllardır çocuk özlemi çeken herkese nasip etsin. 4 temmuzda regli olmam gerekiyordu bugün 2 gün oldu geçeli fakat regli olacakmışım gibi hicbir belirti yok sadece cok fazla beyaz akıntım var her defasında aha regli oldum diyip lavaboya gidiyorum ki akıntım olmus. Bu sabah ilk idrarla olmasada kaset tipi testlerden yaptim negatif cikti. Sizce yinede umutlanmalimiyim
Evet canim yaptirdim 0.18 negatif ama kırmızıları görene kadar yılmak yokTatlım adet oldun mu ?
Bende 6 temmuzda olmam gerekiyordu...
bende olmadım hala
Ama dün test yapmıştım. Negatif
Ben idrar testi yaptırdım.Evet canim yaptirdim 0.18 negatif ama kırmızıları görene kadar yılmak yok
Nette bir yazı gördüm orda bayanın teki adetim 2 gün gecikince yaptirdimEvet canim yaptirdim 0.18 negatif ama kırmızıları görene kadar yılmak yok
Geç dollenmede olabilir streste olabilir. Bugün nette öyle yazıları okuyordum bayanım biri yazmış adetim 2 gün geçince yaptirdim 0.3 1 haftayı geçince yaptirdim 164.5 cıktı diye yazmış hatta resmi screnshot yapip buraya attim. Kırmızılar gelene kadar üzülmeyeceğimBen idrar testi yaptırdım.
Kan testi vermedim...
Dün olmam lazımdı ama hala yokyumurtlamam da 16.günü....
Ama ortada birşey yok hala acaba stres mi yaptım ?
Ya da geç döllnme tarzı birşey olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?