reglime 3 gün var ve çok silik 2. çizgi???

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
42
kızlar adetime 6 gün kala kasık agrılarım ve gögüslerim şişmeye başladı.
4 gün kala da eczaneden test aldım belki bayramda yakın eczane bulamam diye ama dayanamadım bu sabah yani 3 gün kala yaptım ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüm.
hamile olma ihtimalim nedir sizce???
1 haftadır agzımda dayanılmaz kuruluk var su iç iç doyamıyorum
dün öglen 1.5 ta bi yattım ta 4 e kadar uyumuşum akşam da 11 de uyudum.(ama yine de kendimi çok kaptırmak istemiyorum 1 gün öncesinden iftara misafirim vardı belki de yorulmuşumdur diyorum!)
çok heyecan yaptım.
ne düşünüyorsunuz?????sengözlerimebaksanab

canım büyük ihtimalle hamilesindir yarın tekrar bi dene bakalım ne çıkıyo

evet canım ayakların üşümesi de işaret olabilir bide bişey sorucam önceki topiğinde adet ağrılarım oldu demişsin ya 6 gün önce ne kadar sürdü adet ağrın canım

tebrikler canım hamilesinnnn:) bende 3 gün kala silik belli belirsiz çizgiyi yakalamıştım hadi bakalım gözün aydınnn:)

evet canım ayakların üşümesi de işaret olabilir bide bişey sorucam önceki topiğinde adet ağrılarım oldu demişsin ya 6 gün önce ne kadar sürdü adet ağrın canım

adet agrılaım hala devam ediyor.şiddetli bir şekilde hemde:bbo:

yerimseniben
tebrikler canım hamilesinnnn:) bende 3 gün kala silik belli belirsiz çizgiyi yakalamıştım hadi bakalım gözün aydınnn:)

yaaa. ay inşallah canım
çok kaptırmamak istiyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum
net 2. çizgiyi görene ve kan testi yaptırana kadar
ama sabah idrar testi yaptıgımdan beri elimden düşüremedim o aleti yerimseniben o silik 2. çizgiye kilitlendim. ayy yerim onu benhihoyyyt deliriyorum heralde:)kaydirigubbakcemile3

kızlar ne düşünüyorsunuz??
hamile olma şansım nedir??
günüm gelmeden idrar testine ne kadar güvenebilirim??
yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar bekliyorumkaydirigubbakcemile5

kızlar ne düşünüyorsunuz??
hamile olma şansım nedir??
günüm gelmeden idrar testine ne kadar güvenebilirim??
yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar bekliyorumkaydirigubbakcemile5

canım belitliwerinde testinde hamile olduğunu gösteriyor. benimde hiç akıntım yok bende hamileyim 4 haftadayım. sendeki belirtiler bide ağızda tat farklılığı vardı bende. ayaklarım felaket üşüyor hala

canım belitliwerinde testinde hamile olduğunu gösteriyor. benimde hiç akıntım yok bende hamileyim 4 haftadayım. sendeki belirtiler bide ağızda tat farklılığı vardı bende. ayaklarım felaket üşüyor hala

canım benimde öyle agzımın hiç tadı yok.
ayaklarımda da hala çorap var.
yine de o beligin çizgiyi görmeden ve dktora gitmeden fazla ümitlenmiyim diyorum.
kasık agrıları çok şiddetlikafamçokkarıştı

teste idrarı damlatır damlatmazmı çıktıı ikinci çizgi :))yoksa bekledikten sonramı

canım benimde öyle agzımın hiç tadı yok.
ayaklarımda da hala çorap var.
yine de o beligin çizgiyi görmeden ve dktora gitmeden fazla ümitlenmiyim diyorum.
kasık agrıları çok şiddetlikafamçokkarıştı
canım bende adet olucam dedim hatta eşime doktora gitmeyelim be adet olucam dedim. ama olmadım:lepi:darısı başına hala kasıklarımda hareket ettikce ağrı var. doktor progstan verdi ne olur ne olmaz diye.
teste idrarı damlatır damlatmazmı çıktıı ikinci çizgi :))yoksa bekledikten sonramı

canım o bhcg hormonun yüksekliğinden kaynakalnıyor. benimkide hemen çıktı kişiden kişiye değişiyormuş. pozitif yani sonuçkaydirigubbakcemile5

Testi erken yaptıgın için silik çıkmıştırr.Adet gününde yaparsan gebelik varsa:)büyük ihtimal insalh vardır koyu çıkarrr

X