• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 3 gün Var Ovulasyon Silik Çizgi Sizce Hamilemeiyim

Hilalongrn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
24
20
18
26
Kizlar Merhaba Reglime 3 gün avar Ovulasyon testi silik çizgi çıktı sizece Hamilemeiyim resmi atıyorum

Eklentiler

• 16111379331747133823340159854488.webp
    16111379331747133823340159854488.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar Merhaba Reglime 3 gün avar Ovulasyon testi silik çizgi çıktı sizece Hamilemeiyim resmi atıyorum
Merhaba. Ovulasyon testinde t çizgisi c den daha koyu ya da eşit ise hamilelikten şüpheleniliyor. Sizin t daha silik. Lh zaten vücutta olan bir hormon silik çıkması normal yani 🌸

Benim ikisi aynı koyulukta olduğu da olmuştı ama hamile değildim. Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilmiyor maalesef .

Ovulasyon testi yumurtlamayı göstermez mi??Adı üstünde ovulasyon tesyi.Bu sitede çok şık denk geliyorum.Gebelik testi varken ,size sonucu çat diye gösterecekken neden ovulasyon testi ile gebe kalıp kalmadığınızi anlamaya çalışıyorsunuz .Bu test ile kimse size gebesiniz ya da değilsiniz diyemezki.İnsallah hayırlısı ile istiyorsaniz hamilesinizdir.Sadece merak ettiğim için sordum .Yanlış anlamayın.Elestirmek için değil..

Merhaba. Ovulasyon testinde t çizgisi c den daha koyu ya da eşit ise hamilelikten şüpheleniliyor. Sizin t daha silik. Lh zaten vücutta olan bir hormon silik çıkması normal yani 🌸
Bunu kim söylüyor ??Testin prospektusunde mi yazıyor ??Yoksa doktorlar mı söylüyor ??Bu ovulasyon testi değil mi???Gebelik testi varken neden ovulasyon testi ile gebelik öğrenmeye calisiyorsunuz??Bu şehir efsanesi olmuş sanırım ..

Bunu kim söylüyor ??Testin prospektusunde mi yazıyor ??Yoksa doktorlar mı söylüyor ??Bu ovulasyon testi değil mi???Gebelik testi varken neden ovulasyon testi ile gebelik öğrenmeye calisiyorsunuz??Bu şehir efsanesi olmuş sanırım ..
Neden bu kadar agresifsiniz anlayamadım ama bu konuda öğrenmeye çalışan ben değil başka biri. Ayrıca sadece kadınlar kulübünde ovulasyon testi sürekli pik yaptığı için şüphelenip test yapan insanlardan bahsettim bu tabiki yüzde yüz geçerli bir şey değil kimse garantisini veremez. Lütfen sakin olun hanımefendi sevgiler 🌸😊

Neden bu kadar agresifsiniz anlayamadım ama bu konuda öğrenmeye çalışan ben değil başka biri. Ayrıca sadece kadınlar kulübünde ovulasyon testi sürekli pik yaptığı için şüphelenip test yapan insanlardan bahsettim bu tabiki yüzde yüz geçerli bir şey değil kimse garantisini veremez. Lütfen sakin olun hanımefendi sevgiler 🌸😊
Aslında sinirli yazmadım,sadece merak ettim ..Gerçekten sorduğum cümleler merak ettiğim için .Birkaç konuda daha gördüm .Ovulasyon testim çizgi koyu çıkıyor,hamile miyim diye soruluyor ..Acaba neye dayanarak böyle bir cikarimda bulunuluyor diye merak ettim .🙂🙂Size de sevgiler ..

Back