- 16 Şubat 2025
- 65
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Flowerswomen
Benimkisi karışık düzensiz adet en son adet tarihinim 30 KasımHiç olmadı geciken bugün adet günüm ama ben ovulasyon testi yaptım o günleri değerlendirdim o yüzden bugün yaptım hamilelik testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkisi karışık düzensiz adet en son adet tarihinim 30 KasımHiç olmadı geciken bugün adet günüm ama ben ovulasyon testi yaptım o günleri değerlendirdim o yüzden bugün yaptım hamilelik testi
Ooo baya olmuş yumurta catlamamiş bence yok yani nasıl pozitif gözüküyor doktora git ilaç kullan yumurta oluşsun çatlasın ovulasyon testi kullanBenimkisi karışık düzensiz adet en son adet tarihinim 30 Kasım
Benim yumurtalıklarım küçük ilaç kullanıp büyütmeye çalışıyoruz bitane letu diye ilaç verdi dokturum ama istediği boyutta gelmemişti acaba sonrdanmi büyüdü yada başka biseymi var bilmiyorum çocuğum hastaydı hastaneye gidemedim yarın öğrenirim artikOoo baya olmuş yumurta catlamamiş bence yok yani nasıl pozitif gözüküyor doktora git ilaç kullan yumurta oluşsun çatlasın ovulasyon testi kullan
Sonuç noldu canım ben acile gittim şimdi negatif yani bu test yanlismis 2 tane yaptım ikiside pozitif ciksrid ama kanda yokBenim yumurtalıklarım küçük ilaç kullanıp büyütmeye çalışıyoruz bitane letu diye ilaç verdi dokturum ama istediği boyutta gelmemişti acaba sonrdanmi büyüdü yada başka biseymi var bilmiyorum çocuğum hastaydı hastaneye gidemedim yarın öğrenirim artik
Cnm ben gitim bugün kan vericektim bugün kan alamayacaklarını söylediler sistemde sorun varmış hala bekliyorumSonuç noldu canım ben acile gittim şimdi negatif yani bu test yanlismis 2 tane yaptım ikiside pozitif ciksrid ama kanda yok
Evet brnfe sağlık ocağına gittim sistemde sorun oldugunu söylediler bende şimdi acile gittim ordan verdimCnm ben gitim bugün kan vericektim bugün kan alamayacaklarını söylediler sistemde sorun varmış hala bekliyorum![]()
Canım belki geç dolenmedir ondan çıkmamış olabilir bı kaç gün daha bekle tekrarla belki vardirEvet brnfe sağlık ocağına gittim sistemde sorun oldugunu söylediler bende şimdi acile gittim ordan verdim
Bilmiyorum valla canımCanım belki geç dolenmedir ondan çıkmamış olabilir bı kaç gün daha bekle tekrarla belki vardir
Hayırlısı olsun canımBilmiyorum valla canım
Hayırlısı olsun Doktora gittin mi canım
Hayır canım misafirlerim geldi gidemedimDoktora gittin mi canim
SenDoktora gittin mi canim
Naptın canımDoktora gittin mi canim
Bende tekrar farklı marka idrar testi aldım onu yapcam yarınS
Sen
Naptın canım
İnşallah vardır canım artimed olmasindaBende tekrar farklı marka idrar testi aldım onu yapcam yarın
Duratest aldım özellikle belirttim eczaciyaİnşallah vardır canım artimed olmasinda
İnşallah çıkar canımDuratest aldım özellikle belirttim eczaciya
İnşallah vardır canım var gibi duruyor ama pcosun ne zamandan beri var ilk gebeliğinde de var mıydıSilik çizgi var arkadaşlar regl olmam gerek ama pcosdan dolayı geç oluyorum ovulasyon testi kullandim
Aynen ilk gebeliğim de de vardı hep vardıİnşallah vardır canım var gibi duruyor ama pcosun ne zamandan beri var ilk gebeliğinde de var mıydı
Doğal yolla mı gebe kaldın bende de pcos var da 1.5 yıllık evliyim ondan soruyorumAynen ilk gebeliğim de de vardı hep vardı
Ovulasyon testi ile şimdi rest yaptım negatif başka marka ileDoğal yolla mı gebe kaldın bende de pcos var da 1.5 yıllık evliyim ondan soruovu