Reglime 1 gün kala...

2insan2kediannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
256
149
103
34
Yardımınız gerek kızlar. Şimdi şöyle anlatayım size benim ilk doğumumdan sonra normalde regl günümden erken olmaya başladım en kötü ihtimalle 2 gün öncesinde oluyorum. Bu ayki regl günüm 7sinde benim 5inde olmuş olmam gerekirdi ama olmadım lakin müthiş bir şekilde sancım var regl olacak gibi ama her baktığımda akıntı var sadece gelen giden bir şey yok. Sancı yaşayıp da regli gelmeyen ve hamile kalan arkadaşlarımız var mı aramızda ? Çok heyecan yaptım umutlanmak da istemiyorum aslında bilemedim

Son düzenleme:
reglı gectıgıne ve hala olmadıgınıza gore bızım burdan yorum yapıp sızı yonlendırmemız yerıne test yapmanız daha kesin olucaktır. tabıkı ıhtımal olarak hamıle olabılırsınız. adet sancısının benzerı hamılelıkde ılk haftalarda olur .

Test yapmam gerektiğini ben de biliyorum başta anneyim zaten ama hemen umutlanmak istemiyorum birkaç gün geçmiş olsun diyorum öyle kan testi yaptırayım ama işte merak insanın içi içini yiyor.

Test yapmam gerektiğini ben de biliyorum başta anneyim zaten ama hemen umutlanmak istemiyorum birkaç gün geçmiş olsun diyorum öyle kan testi yaptırayım ama işte merak insanın içi içini yiyor.
Lafi ters anladiniz sanirim. Sadece daha net olur diye dedim. Hayirli geceler.

Benimde öyle olucaktı adet olmam gereken günlerde hep adet sancısı gibi sancım oldu ama hiç gelen giden yoktu hamileymişim bence hemen bir idrar testi yapmalısınız ben bile heycanlandım

O heyecan baska oluyo bende bi iki gun gecikince hemen neredeyse 2 3 saatte bakiyorum bazen saat bile olmadan ama sonunda o kirmizilari gormekten okdr yoruldumki benimde bikac gun vaR neredeyse hep belirti yasadim bu ay hicbir belirti yok bas donmesi ve uyku halinden başka kafami zor kaldiriyorum .... acaba diyorum ama bu sefer gercekten beklicem 26 28 arasi oluyorum olmazsam 29.gun gidip kan vericem cunki bosa idrar testi yapmaktan yoruldu.... bide bi onceki ay benim idrar testlerim pozutifti adet olunca bidaha testte yapmadim gitsem 2 aylik olsa harika olmazmi

Benimde her ay her belirtim olur bu ay belirti de yok ama hala umudumu yitirmiyorum sonuçta öbürleri psikolojikti henüz bata 3 4 gün var başlar belirtiler sakin ol diye kendimi motive ediyorum . İşin tuhafı psikolojik bile belirtinin olmayışı

Aslında parmak ile testi duydum çok sağlıklıymış vajina kontrol etmek hastalıklar da önceden tespit ediliyormuş herhangi bir zararı da yokmuş temiz elle yapılıyor ise. Rahim yukarda ise ulaşılmıyor ise kolay gebelik var eğer ki aşağıda ve kolay ulaşılıyorsa regl olunacak demekmiş

Yaaaa evet onu bende duydum ama ya zarar verirsem bilemedim aslunda bikere iliskiden sonra denedim ama anlamadim yani bisey varmi yokmu yukarda gibi gelmisti cunku bi onceki ay testlerim pozutif cikti ama adet oldum gidip kanda vermedim ve soyle bisey 1 yildir istoyorum ilk defa oyle silik poztifi gordum bakalim benim 3 4 gun kaldi....

Ben denedim vallahi zar zor değdi desem yeridir sert desem değil normal yapıda aşağı inmedi henüz normal regl günüme girdik sayılır 2 gün önce Olması lazımdı eee rahim hala yukarda kafamda deli sorular ama diğer yanım hemen ümitlenme bak diyor ☹

Canım bence o bilgi çok da doğru değil. Çünkü ben ne Zaman hamile kaldıysam hep aşağıda oluyor kolay ulaşılıyor. Buna özellikle bakmadım sadece progestan fitil kullandığım için farkettim. Böyle şeylere pek inanmamak gerek tıbbi şeyler daha mantıklı En kısa zamanda beklediğin haberi alırsın inşallah

Eskiden kullanılan tıbbi bir teknık aslında ultrason yokken bu arada kullandığın ilaçlara bağlı rahîm aşağıda olabiliyor ilaç kullanmayanlar için kullanılan bir yöntem deniyor. Tabi en doğrusu test ile belli olacak kan testi ile bakalım birkaç güne artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…