- 6 Mart 2024
- 77
- 11
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım . Çok şükür sağ salim kucağına alırsın inşallah![]()
Pozitif çıktı benimİnşallah ya
Pozitif çıktıGecikmeniz baya olmuş bence bir kan verin
3 aydır düzenli adet oluyorum reglime bir gün kala sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve boşalma oldu yaklaşık 1 haftadır da gecikti reglime bir gün önce olmasına rağmen ve gecikmesinin sebebi hamilelikle bir ilgisi olabilir mi ihtimali var mıHangi konuda
Canım sonuçlar çıktı mı?Bizde güzel haberler alırız inşallah![]()
Maşallah canım hayırlı olsun kaç değerle çıktı belirtilerin nelerdiPozitif çıktı benim![]()
Evet ya maalesef negatifCanım sonuçlar çıktı mı?
Yani bildiğim kadarıyla sürtünme ile kalanda var ama düşük bir ihtimal çok şüphe duyuyorsan kan testi ver3 aydır düzenli adet oluyorum reglime bir gün kala sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve boşalma oldu yaklaşık 1 haftadır da gecikti reglime bir gün önce olmasına rağmen ve gecikmesinin sebebi hamilelikle bir ilgisi olabilir mi ihtimali var mı
Yüzeysel boşalma oldu afedersiniz ama iç çamaşırı olmadan gerçekten kafama takıldı olma ihtimali varmi ilk defa bu kadar gecikti reglimYani bildiğim kadarıyla sürtünme ile kalanda var ama düşük bir ihtimal çok şüphe duyuyorsan kan testi ver
Merhaba . Olması gereken adet tarihiniz neydi ve kaç değerle öğrendiniz acaba ? Ben dün yaptım negatifti. 16 martta bekliyordum günümüPozitif çıktı![]()
Yani aslında dediğim gibi çok düşük bir ihtimal ama sen stres yaptığından da gecikmen olmuş olabilirYüzeysel boşalma oldu afedersiniz ama iç çamaşırı olmadan gerçekten kafama takıldı olma ihtimali varmi ilk defa bu kadar gecikti reglim
Bende 17 martta bekliyordum olmadım hâlâ dün hem test yaptım hem kan verdim negatif maalesef belki sizde geç döllenme olmuş olabilirMerhaba . Olması gereken adet tarihiniz neydi ve kaç değerle öğrendiniz acaba ? Ben dün yaptım negatifti. 16 martta bekliyordum günümü
Daha önce başınıza geldi mi böyle durum ben ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorumBende 17 martta bekliyordum olmadım hâlâ dün hem test yaptım hem kan verdim negatif maalesef belki sizde geç döllenme olmuş olabilir
Bende de ilk defa böyle bir gecikme oldu heveslendim test verdim ama negatif maalesef bekliyorum bakalımDaha önce başınıza geldi mi böyle durum ben ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum