Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeniz baya olmuş bence bir kan verinEki Görüntüle 3565122 reglim 9 gün gecikti kızlar test yaptım ama böyle çıktı sizce hamile miyim sol kasıkta ve belde ara ara ağrım oluyor
Bugün gidicem öğleden sonra ama testten ümitlendim biraz umarım kırılmaz hevesim ikinci çizgi hayali de olsa var gibiGecikmeniz baya olmuş bence bir kan verin
Hadi inşallah hayırlı haberlerle benide etiketle mutlaka merak ederimBugün gidicem öğleden sonra ama testten ümitlendim biraz umarım kırılmaz hevesim ikinci çizgi hayali de olsa var gibi
Hangi konudaMerhama yardımcı olur musunuz
Tabiki haber veririm testi verdim sonuç bekliyorumHadi inşallah hayırlı haberlerle benide etiketle mutlaka merak ederim![]()
Sonuç nedir, acabaTabiki haber veririm testi verdim sonuç bekliyorum![]()
Henüz çıkmadı hastane biraz yoğundu ama çıkarsa yazarım inşallahSonuç nedir, acaba
Ya bende, sonuç bekliyorum inşallah Hayırlı haberler alırızHenüz çıkmadı hastane biraz yoğundu ama çıkarsa yazarım inşallah![]()
Henüz çıkmadı hastane biraz yoğundu ama çıkarsa yazarım inşallah![]()
Ya bende, sonuç bekliyorum inşallah Hayırlı haberler alırız
Öyle yap canım bende 5 günü kan verdim negatif di bügün ultrason dan ihtimal verdi ama kan ver dediİkinizdende güzel cevap bekliyorum.
İnşallah hamilesinizdir.
Benimde gecikmemin 5ci günü bu gün test yaptım negatif 10 güne kadar bekleyip kan vericem
Ayy heyecanlandım şimdiÖyle yap canım bende 5 günü kan verdim negatif di bügün ultrason dan ihtimal verdi ama kan ver dedi
Canım şimdi çıktı pozitifAyy heyecanlandım şimdi![]()
İnşallah yaYa bende, sonuç bekliyorum inşallah Hayırlı haberler alırız
Allah'ım . Çok şükür sağ salim kucağına alırsın inşallahCanım şimdi çıktı pozitif
Hayırlı olsunCanım şimdi çıktı pozitif
Bende kaset test yaptım o negatif bu böyle olunca ümitlendimİkinizdende güzel cevap bekliyorum.
İnşallah hamilesinizdir.
Benimde gecikmemin 5ci günü bu gün kaset test yaptım negatif 10 güne kadar bekleyip kan vericem
Bende umitlendim vallahi. Bekleyelim bakalımBende kaset test yaptım o negatif bu böyle olunca ümitlendim
Bizde güzel haberler alırız inşallahBende umitlendim vallahi. Bekleyelim bakalım![]()